Τύλιξαν σε μια κόλλα χαρτί τον Δώνη

Σε μια κόλλα χαρτί τύλιξαν για να τιμωρήσουν τον Γιώργο Δώνη, μετά τη σφαγή του Παναθηναϊκού στην Τούμπα. Ο εκλεκτός του Βίτορ Περέιρα Σλοβένος διαιτητής μετά το πέναλτι που έδωσε στις καθυστερήσεις, απέβαλε τον προπονητή του τριφυλλιού που κινδυνεύει πλέον με βαριά τιμωρία.

Ο Γιώργος Δώνης έγινε έξαλλος με την απόφαση του Σλοβένου ρέφερι Βίντσιτς και έσπρωξε τον τέταρτο διαιτητή, Μένιο Κουτσιαύτη, όπως αναφέρει το φύλλο αγώνα.

«Στο 90+6 λεπτό του αγώνα απέβαλα με κόκκινη κάρτα τον προπονητή του Παναθηναϊκού, Δώνη Γιώργο διότι έσπρωξε τον τέταρτο διαιτητή διαμαρτυρόμενος σε απόφασή μου. Μετά από αυτή την απόφαση υπήρχαν διαπληκτισμοί μεταξύ των παραγόντων του Παναθηναϊκού και της αστυνομίας, οι οποίοι τελείωσαν μετά από 2 λεπτά. Ουδεμία άλλη παρατήρηση», αναφέρει χαρακτηριστικά το φύλλο αγώνα.

Τι σημαίνει λοιπόν αυτό; Η ποινή στον τεχνικό του Παναθηναϊκού μπορεί να φτάσει ακόμη και τις πέντε αγωνιστικές, αλλά ενδέχεται να μείνει και στις 15 ημερολογιακές μέρες, που φαντάζει ως το πιο ευνοϊκό σενάριο. Σε αυτή την περίπτωση θα απουσιάσει μόνο από το ντέρμπι με την ΑΕΚ, καθώς ακολουθεί η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω εθνικών ομάδων.

Διαβάστε επίσης