Τζιανλουίτζι Μπουφόν: «Θα παίζω μέχρι τα 48 μου χρόνια»

Ο Μπουφόν επέστρεψε εκεί που άφησε το πρώτο κομμάτι της καρδιάς του… στην Πάρμα. Ο Ιταλός πορτιέρο 26 χρόνια μετά από την αποχώρησή του από τους «παρμέντσι» για λογαριασμό της Γιουβέντους, θα φοράει ξανά τη φανέλα της Πάρμα.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε ο 43χρονος γκολκίπερ τόνισε με βεβαιότητα πως μπορεί να συνεχίσει να αγωνίζεται μέχρι και τα 47-48 του χρόνια σε υψηλό επίπεδο.

«Έχω ακόμα μεγάλη επιθυμία να εκπλήξω. Το κίνητρό μου δεν έχει τελειώσει. Ανακαλύπτω εκ νέου την επιθυμία μου να αποδείξω ότι είμαι αθλητής και σημαντικός αθλητής. Γι’ αυτό εξελίσσομαι και δέχομαι νέες προκλήσεις. Αυτή είναι η ουσία της ζωής μου. Στην ηλικία μου, δεν έχω την αμφιβολία ότι είμαι τερματοφύλακας ή όχι. Έχω τη βεβαιότητα ότι μπορώ να τα πάω καλά μέχρι τα επόμενα 4-5 χρόνια, γιατί έχω αποκτήσει μια σημαντική εμπειρία. Δεν έχω καμία αμφιβολία για την παρουσία μου. Μπορεί να έχεις αμφιβολίες όταν δεν έχεις το σωστό κίνητρο και η καρδιά σου δεν νιώθει όπως θα έπρεπε. Νομίζω ότι η ομάδα μπορεί να κερδίσει και αυτή την πρόκληση», δήλωσε χαρακτηριστικά στο «Sky Sports».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα