Τζιοβάνι: «Τα πάντα για τα παιδιά»

Ο τεράστιος Τζιοβάνι, βρίσκεται ξανά στην Ελλάδα εκπροσωπώντας τους παλαίμαχους της Μπαρτσελόνα και ως προσκεκλημένος του καταλανικού συλλόγου στο πλαίσιο της συνεργασίας με το ίδρυμα “Σταύρος Νιάρχος”, για την καταπολέμηση του ρατσισμού και τη στήριξη των προσφύγων που διαμένουν στις δομές του Σκαραμαγκά.

Σε δηλώσεις του ο Βραζιλιάνος εξέφρασε την αγάπη του για την χώρα μας και δήλωσε συγκινημένος για την αγάπη που δείχνει ο κόσμος προς το πρόσωπο του:

«Είναι μεγάλη χαρά για μένα να βρίσκομαι εδώ. Το ξέρετε ότι λατρεύω την Ελλάδα. Άλλωστε εδώ πέρασα έξι από τα καλύτερα χρόνια της καριέρας και της ζωής μου κι είναι ιδιαίτερο κάθε φορά που επιστρέφω στη χώρα σας, όπου είχα τη τύχη ο κόσμος να μου δείχνει την αγάπη του με κάθε ευκαιρία. Σε κάθε ομάδα που αγωνίστηκα δέθηκα μαζί της. Και στην Σάντος και στην Μπαρτσελόνα και τον Ολυμπιακό. Υπάρχει έρωτας μ’ όλες και έχουν περίοπτη θέση στην καρδιά μου».

Και πρόσθεσε για την αγάπη που έχει για τα παιδιά:

«Ξέρετε επίσης ότι έχω τρομερή αδυναμία στα παιδιά. Γι’ αυτά είμαστε εδώ. Αυτά είναι το μέλλον. Όχι μόνο στο άθλημα αλλά και στην κοινωνία. Κι όσοι μπορούμε οφείλουμε να προσφέρουμε ό,τι μπορούμε, με όποιον τρόπο μπορούμε».

Για το γεγονός ότι είναι πλέον εκπρόσωπος των Barcelona Legends υποστήριξε:

«Νιώθω περηφάνια και τιμή. Για έναν άνθρωπο από τον Βορρά της Βραζιλίας είναι κάτι που δεν περίμενα. Να εκπροσωπώ έναν σύλλογο παγκοσμίου μεγέθους».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα