ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ: “Ας διαβάζει πιο προσεχτικά τις θέσεις μας ο κ. Κοτζιάς”

Απάντηση στο Νίκο Κοτζιά σχετικά με τα όσα ανέφερε ο υπουργός Εξωτερικών για τον ίδιο έδωσε με ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας είπε μεταξύ άλλων: “Για δεύτερη φορά τις τελευταίες μέρες ο κ. Κοτζιάς επιλέγει να μου επιτεθεί με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς, απλώς επειδή διαφωνώ με την κατάπτυστη, εθνικά επιζήμια και επικίνδυνη «συμφωνία» του με τον κ. Ντιμιτρόφ, χωρίς καμιά προσωπική πολιτική ή κομματική επιδίωξη”.

“Καλά θα κάνει ο κ. Κοτζιάς να συνειδητοποιήσει εγκαίρως ότι η αλαζονική συμπεριφορά του, ο διχαστικός του λόγος και η επιμονή του στο λάθος, δυστυχώς δεν βλάπτουν μόνο τον ίδιο και την κυβέρνησή του αλλά συνολικά τη χώρα” πρόσθεσε. Για τις προσωπικές του θέσεις ο κ. Τζιτζικώστας επισήμανε ότι παραμένει “σταθερά υπέρ της λύσης του ζητήματος με τα Σκόπια, αλλά σε καμιά περίπτωση αυτής της λύσης που ενισχύει τον αλυτρωτισμό τους έναντι της χώρας μας και θέτει σε κίνδυνο τα εθνικά μας συμφέροντα”.

“Καλά θα κάνει λοιπόν ο κ. Κοτζιάς, όταν δεν χορεύει στην Τουρκία, δεν τραγουδάει στη Σερβία και δεν σβήνει κεράκια γενεθλίων στις Πρέσπες, να διαβάζει καλύτερα τις διαχρονικές θέσεις όσων θέλει να σχολιάζει” σημείωσε ο Περιφερειάρχης.

Διαβάστε επίσης