Τζόλης: Αποκαλύψεις από την Μονακό για την επαφή με ΠΑΟΚ

Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Κλαμπ Μπριζ για τον Χρήστο Τζόλη τοποθετήθηκε ο Βέλγος δημοσιογράφος, Σάχα Ταβολιέρι, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι για την περίπτωση του ταλαντούχου εξτρέμ ενδιαφέρεται η Μονακό!

Τα όσα είπε έχουν μεγάλο ενδιαφέρον….

«Επιβεβαιώνω ότι είναι ψηλά το όνομα του Τζόλη στη λίστα της Μπριζ για το καλοκαίρι. Προσπάθησε να τον πάρει τον Ιανουάριο, αλλά ακόμη δεν ξέρει με ποιον ακριβώς πρέπει να μιλήσει, δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο. Αυτό που μπορώ να επισημάνω είναι ότι ήταν μεγάλη ευκαιρία τον περασμένο Ιανουάριο για να τον αποκτήσει, γιατί το καλοκαίρι θα υπάρχουν πολλές ομάδες που θα τον θέλουν και θα πρέπει να δείξει ότι μπορεί να αντέξει στον ανταγωνισμό» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Υπάρχουν ομάδες και από την Γαλλία που ενδιαφέρονται, μία είναι η Μονακό. Θα μπορούσαν να προκύψουν και ομάδες από την Premier League, αφού πρώτα το καλοκαίρι φανεί τι κανόνες θα ισχύσουν εκεί για τις μεταγραφές. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι την δεδομένη χρονική περίοδο τον θέλουν η Μπριζ, γαλλικές και γερμανικές ομάδες».

Για την παράμετρο Κρμέντσικ υπογράμμισε: «Η Μπριζ δεν θα μπορέσει να καλύψει τα λεφτά που θα ζητήσει ο ΠΑΟΚ. 15 εκ. δεν μπορεί να δώσει η Μπριζ, μπορεί 10 και τον Κρμέντσικ ή να φτάσει μέχρι τα 12, δεν μπορεί να φύγει παραπάνω, υπάρχει ένα όριο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα