Τζόνι, χωρίς «μπαλάκια», το’ ριξε στο σορολόπ, «μάθε Φορτούνη γράμματα» (τώρα στα… γεράματα;)

Μην ακούω παλαβομάρες για τον Φορτούνη, ότι ήταν καλός, ο καλύτερος, στο παιχνίδι στο φιλικό της Ελλάδας με την Κύπρο. Και τι έγινε που ήταν; Αν ο Μάνταλος δεν είχε προσβληθεί από κορωνοϊό, αυτός θα έπαιζε βασικός κι ο Κωστάκης αλλαγή.

Ο Τζόνι Φαν’τ Σιπ τις έχει πάρει τις αποφάσεις του. Ο Φορτούνης αύριο μπορεί να πάρει μεταγραφή στην Μάντσεστερ Σίτι. Ο Μάνταλος με τον Μπακασέτα θα παίζουν στην εθνική, πάει και τελείωσε.

Τώρα, που λείπει ο Μάνταλος, τι να κάνει ο Ολλανδός; Έβαλε τον Φορτούνη αναγκαστικά. Άπαξ και ο Μαρτίνς δεν τον βάζει στην βασική ενδεκάδα, ο Κωστάκης δεν ξαναπαίξει βασικός στην εθνική.

Τελειώνει το ματς κι τι δηλώνει ο γίγας Τζόνι; Διαβάστε: “Πρέπει να βλέπουμε την ισορροπία άμυνας με επίθεση. Δουλεύουμε με κάθε παίκτη όπως ο Φορτούνης. Πρέπει ο Κώστας να ξέρει πότε θα πάρει τη μπάλα και πότε να μένει πίσω στο κέντρο. Είναι κάτι που ισχύει για κάθε παίκτη”.

Τι θέλει ν πει ο ποιητής; Ο Φορτούνης έχει φάει το Champions League με το κουτάλι, ο Τζόνι το βλέπει μόνο από την τηλεόραση και του λέει του Φορτούνη «μάθε Κωστάκη, γράμματα». Θα τρελαθούμε τελείως;

Αν ο Τζόνι είχε μπαλάκια θα το έλεγε φόρμα παρτίδα, ότι ο Φορτούνης πρέπει να μάθει να παίζει όπως θέλω εγώ, αλλιώς, ας παίζει στον Ολυμπιακό όπου τον θέλει ο Μαρτίνς. Τίμια πράγματα.

Τι θα πει, ρε, πρέπει να μάθει πότε θα πάρει την μπάλα; Χτεσινός είναι; Οι άλλοι οι πιτσιρικάδες πρέπει να μάθουμε πότε θα του δίνουνε την μπάλα. Έτσι είναι. Έτσι προστατεύουν τους καλούς παίκτες Τζόνι. Τι θα πει πρέπει να μάθει; Εσύ, ξέρεις στο φινάλε; Στην Αυστραλία και το Μεξικό έχεις προπονήσει.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα