Τζορτζ και Σάρλοτ θα πάνε τελικά στην κηδεία της γιαγιάς τους

Πίσω από το φέρετρο της Βασίλισσας

Μέχρι και σήμερα τα τρία παιδιά των πρίγκιπα Γουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον δεν έχουν εμφανιστεί σε καμία εκδήλωση πένθους για την βασίλισσα Ελισάβετ.

Όπως φαίνεται, όμως, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον υπέκυψαν στις πιέσεις του παλατιού και στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ θα παραστούν ο 9 ετών πρίγκιπας Τζορτζ και η 7 ετών πριγκίπισσα Σαρλότ. Δεν θα παραστεί ο 4 ετών πρίγκιπας Λούις.

Πίσω από το φέρετρο της Βασίλισσας

Τα δύο μικρά παιδιά θα μπουν στο Αββαείο του Γουέστμινστετ στι 13:00 ώρα Ελλάδος, περπατώντας πίσω από το φέρετρο της βασίλισσας Ελισάβετ, ακριβώς πίσω από τους γονείς τους, Γουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον και μπροστά από τους θείους τους, πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mail το Σάββατο, ανώτεροι σύμβουλοι του παλατιού ζήτησαν από το πριγκιπικό ζεύγος της Ουαλίας να εξετάσουν το ενδεχόμενο να επιτρέψουν στον πρίγκιπα Τζορτζ να παραστεί στην κηδεία της βασίλισσας, λόγω του ισχυρού συμβολικού μηνύματος που θα έστελνε.

Προκειμένου να καθησυχάσουν το έθνος

Ο πρίγκιπας Τζορτζ είναι πλέον ο δεύτερος στη σειρά διαδοχής του θρόνου.

Έχοντας αυτό κατά νου, το παλάτι πρότεινε ότι θα ήταν καλό για το κοινό να δει τον νεαρό πρίγκιπα, αφού αποτελεί το μέλλον της Μοναρχίας.

Άνθρωπος από το παλάτι δήλωσε: «Οι αυλικοί επιθυμούν οπωσδήποτε ο πρίγκιπας Τζορτζ να είναι στην κηδεία με κάποια ιδιότητα, έστω και μόνο για να καθησυχάσει το έθνος για τη σειρά διαδοχής».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα