Τζώρτζογλου: «Δεν έχει ξαναγίνει 35 χρόνια που είμαι παράγοντας αυτό με τον Αυγενάκη»

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου Νίκος Τζώρτζογλου μίλησε στο Metropolis 95.5 με αφορμή την ανάρτηση που έκανε και αναφέρθηκε στην ωμή παρέμβαση του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη στη διαδικασία των εκλογών της ΕΠΟ, χωρίς να τον κατονομάσει. Το έπραξε ωστόσο στην εκπομπή «Στη σέντρα».

«Η φωτογραφία της ανάρτησής μου είναι παραστατικότατη. Η θέση μου για τον συντοπίτη μου είναι γνωστή, αναφερόμουν στον Λευτέρη Αυγενάκη. Ότι έγραψα το εννοώ. Ο κ. Υφυπουργός είπε ότι θα φανεί αν είναι ώριμοι οι εκλέκτορες από το αν θα εκλεγούν οι υποψήφιοι ποδοσφαιριστές.

Δεν έχει ξαναγίνει στα 35 χρόνια που είμαι παράγοντας στον Εργοτέλη και στην ΕΠΣ Ηρακλείου κάτι ανάλογο. Δεν υπάρχει προηγούμενο, ο υφυπουργός να βγαίνει πριν τις εκλογές και να λέει τέτοια πράγματα. Κάποια παιδιά ασφαλώς αξίζουν όμως δεν μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο, τον υφυπουργό να λέει ότι «αν δεν ψηφίσατε αυτούς, δεν θα είστε ώριμοι ή λογικοί». Είναι μια εκλογική διαδικασία, έστω με αυτό το ελλιπές καταστατικό με 69 εκλέκτορες να πάμε και να ψηφίσουμε χωρίς επηρεασμό».

Για το αν πετύχει ο Ζαγοράκης είπε:

«Από το 2012 η ΕΠΣ Ηρακλείου πρότεινε τον Ζαγοράκη για την ΕΠΟ. Το ερώτημα είναι, φτάνει; Θα έπρεπε ο ίδιος να επιλέξει τους συνεργάτες του. Υπάρχουν αξιόλογοι υποψήφιοι, θέλω να πιστεύω ότι με μια πίστωση χρόνου θα μας δείξουν αυτό που θέλουμε».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα