Τζώρτζογλου: «Ο κάθε… μαϊντανός δεν μπορεί να μιλάει έτσι»

Για τις χθεσινές αλλεπάλληλες ανακοινώσεις και δηλώσεις στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου αναφέρθηκε στο Metropolis 95.5 ο Νίκος Τζώρτζογλου. Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, τόνισε πως δεν πρέπει οι «αρμόδιοι φορείς να αφήνουν τον κάθε… μαϊντανό να μιλάει έτσι».

Αναλυτικά ο Νίκος Τζώρτζογλου είπε:

«Ο κόσμος θα καταλάβει σε ποιον αναφέρομαι με την ανάρτηση μου. Ο κάθε.. μαϊντανός δεν μπορεί να μιλάει έτσι. Μιλάω γενικά για την τοξικότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Τα αρμόδια όργανα κάνουν πως δεν βλέπουν. Ο κανονισμός είναι σαφέστατος. Ο κ. Κούγιας από ότι διάβασα το κάνει σε μεγάλο βαθμό, δεν ξέρω αν έχει δίκιο ή όχι με τις δηλώσεις του. Είναι δυνατόν να μην τον μπουζουριάζουν όπως ανέφερα τα αρμόδια πειθαρχικά όργανα ώστε να αποδείξει τα λεγόμενά του;

Με τον Αλ. Κούγια είμαστε αντίπαλοι 20-30 χρόνια από τότε που ήμουν στον Εργοτέλη και είχαμε πάντα κάποιες ποδοσφαιρικές αντιπαλότητες. Έχω περίπου 2-3 αγωγές και μηνύσεις από τον κ. Κούγια».

Για τον κ. Χατζηαποστόλου και την πιθανή του συμμετοχή στα διοικητικά του ΠΑΟΚ: «Τον Βασίλη τον ξέρω χρόνια, είναι ένας έμπειρος παράγοντας. Είναι ελάχιστοι στο χώρο στο ίδιο επίπεδο γνώσεων. Θα είναι μια μεγάλη μεταγραφή, είναι γνωστός για τα συναισθήματα του για τον ΠΑΟΚ».

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα