Τζώρτζογλου: «Ο Λ. Αυγενάκης οδηγεί το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στον αφανισμό»

Mε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Ν. Τζώρτζογλου κατηγορεί τον υφυπουργό αθλητισμού, Λ. Αυγενάκη για “κοροϊδία” με την παράταση για την εγγραφή των σωματείων στο Ηλεκτρονικό Μητρώο και καλεί την ΕΠΟ να πάρει θέση.

Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Σύμφωνα με ενημέρωση που υπάρχει από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, δόθηκε παράταση 15 ημερών, έως τις 17 Αυγούστου, για την εγγραφή των σωματείων στο Ηλεκτρονικό Μητρώο. Μάλιστα, αναφέρεται ότι αυτό έγινε κατόπιν αιτήματος του προέδρου της ΕΠΟ κ. Μπαλτάκου και κατόπιν συμφωνίας με τον ίδιο, κάτι για το οποίο εκφράζουμε τις αμφιβολίες μας.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λ. Αυγενάκης συνεχίζει να προκαλεί, να κοροϊδεύει και να οδηγεί το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στον αφανισμό, δίνοντας προσχηματική παράταση για το Μητρώο για λίγες ημέρες εντός Αυγούστου, διάστημα όπου όλες οι υπηρεσίες υπολειτουργούν και τα σωματεία είναι αδύνατο να ολοκληρώσουν τις γραφειοκρατικές διαδικασίες που απαιτούνται.

Παράλληλα προκαλεί αναφέροντας ότι η ρύθμιση για την ολιγοήμερη παράταση θα δοθεί μαζί με την απροκάλυπτη παρέμβαση-τροπολογία για περιορισμό του ποσοστού σε 1% (από 5%) που εισπράττει η ΕΠΟ από τις ραδιοτηλεοπτικές συμβάσεις των ΠΑΕ.

Καλούμε την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να πάρει θέση επ’ αυτού και κατά της προκλητικής και καταστροφικής στάσης του Λ. Αυγενάκη εις βάρος του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Νίκος Τζώρτζογλου
Πρόεδρος Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου
Πρόεδρος Ινστιτούτου Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου».

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα