Τζούμπερ με την κοπέλα του: «Μόνο ΑΕΚ και άντε γ@μ#σ&@ ΠΑΟΚ» (video)

 

Ο Στίβεν Τσούμπερ φαίνεται πως έπαθε… Μπεναλουάν, καθώς σε βίντεο που διέρρευσε, ακούγεται και φαίνεται καθαρά να βρίζει ανοιχτά τον ΠΑΟΚ, άνευ λόγου και αιτίας

Συγκεκριμένα, ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ, ο οποίος απολαμβάνει τις διακοπές του εμφανίζεται σε βίντεο που αναρτήθηκε να καταφέρεται κατά του Δικεφάλου του Βορρά.

Αρχικά εμφανίζεται να λέει «Μόνο ΑΕΚ» και στη συνέχεια να αναφέρεται κατά του ΠΑΟΚ με έναν υβριστικό χαρακτηρισμό.

Ο Μπελαουάν του Άρη, επίσης είχε βρίσει τον ΠΑΟΚ.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ πήρε θέση για το βίντεο του Τζούμπερ, επισημαίνοντας ότι δεν είναι δικό του.

Η ΑΕΚ πήρε άμεσα θέση για το επίμαχο βίντεο με τον Στίβεν Τσούμπερ. Τι αναφέρει για το θέμα η Ένωση ξεκαθαρίζοντας πως θα γίνουν σοβαρές συστάσεις στον παίκτη.

Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ πήρε άμεσα θέση για την υπόθεση με το βίντεο, όπου εμφανίζεται ο Ελβετός να λέει «Μόνο ΑΕΚ», με τον Ελβετό στη συνέχεια να αναφέρεται με υβριστικό χαρακτηρισμό κατά του ΠΑΟΚ.

Η Ένωση ξεκαθαρίζει πως θα γίνουν σοβαρές συστάσεις στον παίκτη να είναι πολύ προσεκτικός ακόμη και σε στιγμές χαλαρότητας ή σε στιγμές που θεωρεί ο ίδιος εντελώς προσωπικές. Ξεκαθαρίζει πως το βίντεο δεν ανέβηκε από τον ίδιο και ξεκαθαρίζει πως ήταν ένα στιγμιότυπο με καθαρά πλάκα από την κοπέλα προς ένα τρίτο άτομο με πρωταγωνιστή τον Ελβετό.

Συγκεκριμένα η ΑΕΚ αναφέρει για το περιστατικό πως ο Τσούμπερ ουδέποτε ανέβασε κάποιο βίντεο. Τονίζει πως όποιος το έχει δει καταλαβαίνει πως η κοπέλα που εμφανίζεται σ’ αυτό, του ζητεί να απευθυνθεί σε κάποιο πρόσωπο συγκεκριμένο, προφανώς φίλο της και κάνουν πλάκα.

Επίσης καταλήγοντας η ΑΕΚ υπογραμμίζει ότι «όχι και να λέμε πως ο Τσούμπερ έκανε κάποια ανάρτηση με συγκεκριμένο περιεχόμενο κσι στόχευση. Ούτε έχει καμιά σχέση με την περίπτωση του ποδοσφαιριστή του Άρη που έκανε προσωπικές αναρτήσεις με προσβλητικό περιεχόμενο για την ΑΕΚ, στοχευμένα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα