«Ύφεση και ανεργία το έργο της κυβέρνησης»

Να αποδομήσουν την επικοινωνιακή τακτική της κυβέρνησης αναφορικά με την πορεία της οικονομίας επιχειρούν από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σε επίσημη ανακοίνωση από την Κουμουνδούρου κάνουν λόγο για δημιουργική λογιστική χωρίς αποτέλεσμα και με ανύπαρκτο πρωτογενές πλεόνασμα. Αναφορά γίνεται και στα στοιχεία περί μείωσης της ανεργίας τα οποία χαρακτηρίζονται κακόγουστο αστείο.

Από τον ΣΥΡΙΖΑ σημειώνουν πως έργο της κυβέρνησης είναι το συνεχόμενο σπιράλ θανάτου για την κοινωνία και την οικονομία.

Πιο αναλυτικά στην ανακοίνωση σημειώνεται: «Αν και η κυβέρνηση «επιστρατεύει» τη δημιουργική λογιστική δεν καταφέρνει ούτε και με αυτό τον τρόπο να εμφανίσει το πολυδιαφημιζόμενο πρωτογενές πλεόνασμα.

Όσο δε για τους προχθεσινούς πανηγυρισμούς για τη μείωση της ανεργίας μόνο ως κακόγουστο αστείο μπορούν να εκληφθούν μετά τα νέα στοιχεία για την αύξησή της.

Το μόνο που μπορεί να παρουσιάσει η μνημονιακή πολιτική είναι περαιτέρω ύφεση και αύξηση της ανεργίας σε ένα συνεχόμενο σπιράλ θανάτου για την κοινωνία και την οικονομία.

Η καθημερινή προσπάθεια της κυβέρνησης να ωραιοποιήσει την κατάσταση διαψεύδεται οικτρά από την ίδια την πραγματικότητα»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα