«Υπάρχει πιθανότητα να πάω τώρα στον ΠΑΟΚ»

Η υπόθεση του Μάαρτεν Μάρτενς δεν έχει κλείσει για τον ΠΑΟΚ, παρά το γεγονός ότι υπάρχει οριστική συμφωνία (έχει μάλιστα ανακοινωθεί από τον «δικέφαλο του Βορρά») μαζί του ώστε να αποτελέσει παίκτη της ομάδας το ερχόμενο καλοκαίρι.

Τότε άλλωστε λήγει το ισχύον συμβόλαιό του με την ΑΖ Άλκμααρ. Όμως, τόσο ο ελληνικός σύλλογος όσο και ο ίδιος ο παίκτης επιθυμούν ο Βέλγος μεσοεπιθετικός να έρθει από τώρα στην Τούμπα. Αυτό θα συμβεί εφόσον φυσικά συναινέσει η ολλανδική ομάδα, η οποία αξιώνει μία αποζημίωση για να αφήσει τον ποδοσφαιριστή της.

Ο Μάρτενς δεν αποκλείει τίποτα. «Είμαι σίγουρα ανοικτός σε αυτό το ενδεχόμενο. Υπάρχει πιθανότητα να πάω τώρα στον ΠΑΟΚ, αλλά εξαρτάται από τις ομάδες. Αρχική μας πρόθεση ήταν να μετακομίσω στην ομάδα το Γενάρη, όμως η Άλκμααρ δεν ήθελε να με παραχωρήσει και υπέγραψα στον ΠΑΟΚ για το καλοκαίρι», δήλωσε στον Τύπο της Ολλανδίας ο παίκτης.

Πάντως, σύμμαχος του ποδοσφαιριστή και του ΠΑΟΚ είναι ο προπονητής της ΑΖ, Ντικ Άντβοκαατ, ο οποίος σημείωσε: Από τη μία πλευρά, φυσικά και θα ήθελα τον Μάαρτεν στην ομάδα, αλλά από την άλλη δεν θες να έχεις έναν δυσαρεστημένο παίκτη στην ομάδα σου».

Διαβάστε επίσης