Βάλτε τώρα που γυρίζει

Sports Παρασκήνια

Βάλτε τώρα που… γυρίζει. Άλλο το συναίσθημα και άλλο η πραγματικότητα. Όμως αν κάποιοι είναι βέβαιοι ή σχεδόν βέβαιοι πως η ομάδα τους θα κόψει πρώτη το νήμα στο τέλος του πρωταθλήματος, δεν έχουν παρά να ποντάρουν σε αυτήν. Να πανηγυρίσουν, αλλά και να γεμίσουν τις τσέπες τους.

Οι φίλοι της ΑΕΚ δεν θα πάρουν και πάρα πολλά, καθώς οι μπουκ θεωρούν πως παρά την ήττα απ’ τον Ολυμπιακό την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου, παραμένει το πρώτο φαβορί για κατάκτηση του πρωταθλήματος. Την δίνουν στο 2.25. Βάζεις 100 ευρώ, παίρνεις 225. Δεν είναι άσχημα, αλλά δεν το λες και τρελή ευκαιρία.

Πάμε στους Παναθηναϊκούς. Εδώ κάτι γίνεται. Δεύτερο φαβορί είναι η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τους στοιχηματζήδες. Προσφέρουν 2.75 απόδοση. Στα 100 ευρώ, εισπράτεις 275. Σχεδόν τριπλασιάζεις τα χρήματά σου. Δεν μπορείς να γυρίσεις την πλάτη αν σε πείθει τόσο πολύ η ομάδα σου.
Τρίτο φαβορί, ο Ολυμπιακός. Εδώ υπάρχει ευκαιρία. 3.75 η απόδοση. Με 100 ευρώ, βάζεις στην τσέπη 375. Εδώ πιο πολύ αξίζει το ρίσκο, παρά υπάρχει η πίστη πως ο θρύλος θα στεφθεί πρωταθλητής. Κι αν σου… κάτσει; Μεγάλο το κέρδος. Τέσσερις φορές παρά κάτι τα λεφτά σου.

Υπάρχει και ο ΠΑΟΚ. Μετά τη νίκη στο Βόλο διαβάζεις πως υπάρχει πίστη για τίτλο. Εδώ μάλιστα. Γίνεσαι πλούσιος. Η απόδοση που προσφέρουν οι μπουκ 20.00. Με 100 ευρώ παίρνεις 2.000 ευρώ. Βγάζεις τις διακοπές σου. Ιδού οι Ρόδος λοιπόν. Αλλά για να μην κλαίει κάποιος μεγάλα ποσά, αν ποντάρεις στον ΠΑΟΚ 10 ευρουλάκια, πάς ταμείο και παίρνεις 200. Κάνεις το τραπέζι στην οικογένεια πλουσιοπάροχα εις υγείαν του Λουτσέσκου. Μπροστά λοιπόν οι προκλήσεις. Στο πιάτο.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα