Βάνα Μπάρμπα: «Έκαναν κρα για να παίξουν μαζί με τους δήθεν βασανιστές τους»

Η γνωστή ηθοποιός πήρε το μέρος του Γιώργου Κιμούλη και του Κώστα Σπυρόπουλου στις καταγγελίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης - Τι είπε για τον Κάρολο Κουν

Την στήριξή της τόσο στον Γιώργο Κιμούλη όσο και στον Κώστα Σπυρόπουλο εξέφρασε η Βάνα Μπάρμπα, μετά τις καταγγελίες προς το πρόσωπό τους για σεξουαλική παρενόχληση.

Μιλώντας στο Πρώτο Θέμα η ηθοποιός υποστήριξε μεταξύ άλλων για τις συναδέρφους της ότι «έκαναν κρα για να παίξουν μαζί με τους δήθεν βασανιστές τους».

Επιπλέον, η Βάνα Μπάρμπα αναφέρθηκε και στον Κάρολο Κουν, τονίζοντας ότι έβαζε τους μαθητές του να κάνουν πρόβες με τα εσώρουχα.

Τι είχε πει παλιότερα η ίδια

Η γνωστή ηθοποιός είχε υποστηρίξει πριν χρόνια σε συνέντευξή της στο Star πως είχε χρειαστεί να αντιμετωπίσει τον Αμερικανό παραγωγό την περίοδο που συμμετείχε στην ξενόγλωσση ταινία «Μediteraneo».

«Όταν μας έδωσαν το πρόγραμμα κι αρχίσαμε τη διαφήμιση της ταινίας Mediteraneo, μετά από δύο ημέρες μου ζητήθηκε να πάω να συμφάγω με ένα παραγωγό που δεν τον ήξερα και χωρίς να ερωτηθώ καν.

Ήταν απαίτηση δεν ήταν ερώτηση. Χαίρομαι που είχα το σθένος και είπα όχι. Βέβαια αυτό μου κόστισε.

Πρώτα απ’ όλα ο ίδιος έστειλε ένα χαρτί ότι εγώ πρέπει να φύγω, ότι δεν μπορώ να ξαναδουλέψω στην Αμερική και η ίδια η ατζέντισσα μου είπε τώρα “ηθελέστα και παθέστα”», δήλωσε η Βάνα Μπάρμπα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα