Βαριά καμπάνα περιμένει τον χρυσοπληρωμένο Ματέο Γκαρσία

Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός του Άρη, Ματέο Γκαρσία, θ’ απολογηθεί αύριο  για την απουσία του από την πρώτη προπόνηση του Άρη μετά τα Χριστούγεννα.

Οι παίκτες του Άρη επέστρεψαν στις προπονήσεις την Κυριακή,  μετά από την άδεια που πήραν όλοι για τις γιορτές. Μάλιστα, δεδομένου ότι είχε μεγάλο ταξίδι προς την Αργεντινή, ο Ματέο Γκαρσία ζήτησε να φύγει δύο ημέρες νωρίτερα, αίτημα που έγινε δεκτό.

Όμως, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός ήταν απών από την προπόνηση της Κυριακής, γεγονός που εξόργισε τόσο τον Θόδωρο Καρυπίδη όσο και τον προπονητή των «κιτρινόμαυρων», Άκη Μάντζιο.

Ο Ματέο Γκαρσία κλήθηκε σε απολογία γι’ αύριο και θα του επιβληθεί βαρύ πρόστιμο. Ο Άκης Μάντζιος οργίζεται για το γεγονός ότι δεν τηρούνται οι εσωτερικοί κανόνες και ένα μέλος της ομάδας επέδειξε απείθαρχη συμπεριφορά. Από την άλλη, η οργή του Θόδωρου Καρυπίδη συνίσταται επιπλέον στο γεγονός ότι ο Άρης έκανε την υπέρβαση για να αποκτήσει τον Γκαρσία, υπέρβαση που μέχρι στιγμής δεν έχει αντίκρισμα ούτε στο γήπεδο αλλά, όπως φαίνεται, ακόμη και σε εξωαγωνιστικά ζητήματα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα