Βαρούχας: “Κόκκινη στον Ρότα, πέναλτι του Μάνταλου” – Κάκος: “Επιθετικό φάουλ στον Ρότα, κανένα πέναλτι στον Μάνταλο”

Όταν γίνονται τέτοια πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αυτό το προϊόν της πλάκας που ακόμα παίζει μπάλα σε δραχμές κι όχι σε ευρώ, τι να ασχοληθείς τώρα με τους Κάκους, τους Βαρούχες.

Δεν βρίσκεις άκρη με τίποτα. Για τις αμφισβητούμενες φάσεις, λέω. Ξεκινάει ο Βαρούχας, και σου λέει, είναι πέναλτι του Μάνταλου και είναι κόκκινη στον Ρότα, στο ματς ΑΕΚ-Άρη. Πάει στην Τούμπα, ΠΑΟΚ-Απόλλων Σμ΄ύρνης και του λέει ότι δεν είναι το πρώτο πέναλτι, είναι το δεύτερο κανονικό.

Ο Κάκος πρωτοτύπησε αυτήν τη φορά. Στους Ρότα είναι επιθετικό φάουλ, σου λέει, του παίκτη του Άρη δεν είναι ούτε κίτρινη. Δεν είναι, όμως, το πέναλτι στον Μάνταλο. Και στον ΠΑΟΚ όλα κανονικά, ενώ ο Βαρούχας βρήκε ανύπαρκτο το πρώτο και καραμπινάτο το δεύτερο, που δεν θα το έδινε ούτε καν ο Ιβάν Σαββίδης.

Τι ψάχνεις να βρεις, μάστορα. Της πλάκας ιστορία, όπως της πλάκας είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο ολόκληρο. Δηλαδή, τι να σεβαστεί ο καθείς που ασχολείται; Δεν υπάρχει τίποτα για σεβασμό. Και περιμένεις από τον Βαρούχα και τον Κάκο να βγάλεις άκρη; Να μάθεις; Την έβαψες, μάστορα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα