Βαρθακούρης για το χυδαίο σχόλιο στο «Big Brother»: «Καταδικάζω με κάθε τρόπο το περιστατικό»

Τι έγραψε ο παρουσιαστής του ριάλιτι στο Facebook

Το χυδαίο σχόλιο του Αντώνη Αλεξανδρίδη όπου σήκωσε θύελλα αντιδράσεων τόσο στο κόσμο των social media όσο και στην υπόλοιπη κοινωνία κλήθηκε να σχολιάσει και ο παρουσιαστής του «Big Brother» Χάρης Βαρθακούρης.

Ο παρουσιαστής του Big Brother τοποθετήθηκε μετά την απόφαση της παραγωγής και του καναλιού να τεθεί εκτός παιχνιδιού ο παίκτης.

Με ανάρτησή του στην επίσημη σελίδα του στο Facebook, ο παρουσιαστής ανέφερε πως καταδικάζει τέτοιου είδους δηλώσεις και συμπεριφορές. Σημείωσε ότι με το που πληροφορήθηκε τι συνέβη ζήτησε την αποχώρησή του.

Όσον αφορά την αργοπορημένη αντίδρασή του απολογήθηκε εξηγώντας πως περίμενε να τοποθετηθεί μετά την αποχώρηση του παίκτη.

Τι έγραψε ο Χάρης Βαρθακούρης στο Facebook

«Έχω λάβει από το απόγευμα εκατοντάδες μηνύματα. Τα περισσότερα καταδίκαζαν κυρίως τη ΔΗΜΟΣΙΑ σιωπή μου.

Με το που πληροφορήθηκα το περιστατικό, εξέφρασα επιτόπου την άποψη μου και ζήτησα την αποχώρηση του. Δεν είναι στο χέρι μου όμως. Υπάρχει ένας τεράστιος μηχανισμός που πρέπει να κινηθεί και να γίνουν κάποιες διαδικασίες. Εκεί οφείλεται η όποια καθυστέρηση σε αυτό που θεωρείται αυτονόητο και αυτό που τελικά συνέβη.

Περίμενα να τον δω να αποχωρεί για να λύσω αυτή τη σιωπή μου.

Θέλω να πιστεύω ότι δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ νοήμων άνθρωπος που να μην αντιλαμβάνεται ότι καταδικάζω με κάθε τρόπο λόγια και, εν γένει, συμπεριφορές σαν αυτή που είδαμε όλοι στο βίντεο.

Μεγαλώνουμε με τη γυναίκα μου δύο κόρες για τις οποίες δίνουμε τη ζωή μας, παρόλο που πολλοί βιαστήκατε να μας αποκαλέσετε ακόμα και κακούς γονείς επειδή δεν σας απαντάμε τη στιγμή που θέλετε, την πρώτη ημέρα, δε, που θέλησα, μετά από μεγάλο διάστημα προσωπικής κούρασης και άγχους, να χαρώ την οικογένειά μου!

Δεν μπορώ να απολογηθώ για λόγια και πράξεις άλλων, το μόνο που μπορώ κάνω είναι να απολογηθώ για την αργοπορημένη, από πλευράς μου, δημόσια αντίδραση και ανταπόκριση.

Θα σας παρακαλούσα να μην σχολιάσετε με ύβρεις για οτιδήποτε & οποιονδήποτε. Δεν ζητάω κάτι δύσκολο θεωρώ».

Έχω λάβει από το απόγευμα εκατοντάδες μηνύματα.Τα περισσότερα καταδίκαζαν κυρίως τη ΔΗΜΟΣΙΑ σιωπή μου.Με το που…

Gepostet von Harry Varthakouris – Χάρης Βαρθακούρης am Sonntag, 6. September 2020

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα