Βαρύ πένθος για τον Ευάγγελο Αποστολάκη

Στο πένθος βυθίστηκε η κοινωνία του Ρεθύμνου και ειδικότερα η περιοχή του Γερανίου στο άκουσμα του θανάτου του Απόστολου Αποστολάκη, ο οποίος μετά από πολυήμερη νοσηλεία σε νοσοκομείο του Ηρακλείου, έχασε την μάχη για την ζωή «χτυπημένος» από τον κορονοϊό.

Ο Απόστολος Αποστολάκης, που ήταν αδελφός του τέως υπουργού Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελου Αποστολάκη, είχε για πολλά χρόνια ενεργή συμμετοχή στα κοινά, ενώ στις πρόσφατες εκλογές συμμετείχε με το ψηφοδέλτιο Πράσινοι-Αλληλεγγύη ως υποψήφιος στο Ρέθυμνο όπως γράφει το neakentri.gr.

Ο Απόστολος Αποστολάκης γεννήθηκε το 1942 στο Γεράνι Ρεθύμνου. Ασχολήθηκε με τις αγροτικές καλλιέργειες και την αλιεία ενώ στις αρχές του 1980 στράφηκε στο εμπόριο ελαιολάδου και ανέπτυξε μια σημαντική επιχειρηματική διαδρομή.

Συμμετείχε στην δημιουργία της εταιρίας Εύοσμος Α.Ε στην Επισκοπή Ρεθύμνου, ενώ ανέπτυξε και συνεργασία με εμπορικό κατάστημα αθλητικών ειδών στο Ρέθυμνο.

Το 2002 εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος στο Δ. Νικηφόρου Φωκά όπου υπηρέτησε ως υπεύθυνος περιβάλλοντος.

Ήταν μέλος του συλλόγου επαγγελματιών αλιέων Ρεθύμνου, όπου είχε αναπτύξει σημαντική δράση για την προστασία του θαλασσίου πλούτου και την συνένωση των επαγγελματικών και ερασιτεχνικών συλλόγων αλιέων της Κρήτης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα