Βασιλαράς: «Μόνο εμβολιασμένοι στη Λεωφόρο»… (Θα χρειαστούν εμβόλιο και κατά του… Αλαφούζου;)

Για τις συνθήκες με τις οποίες αναμένεται να επιστρέψουν οι φίλαθλοι στα γήπεδα μίλησε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Νικόλας Βασιλαράς, τονίζοντας ότι οι «πράσινοι» ετοιμάζονται για τη νέα πραγματικότητα.

Ποια, ωστόσο είναι αυτή η νέα πραγματικότητα; Αφορά μονό στην πανδημία ή μήπως και για τον Γιάννη Αλαφούζο, που τελείωσε ο μήνας και πήρε μονάχα τον Κώτσιρα;

Ο Βασιλαράς μίλησε για επιστροφή του κόσμου του Παναθηναϊκού στο γήπεδο. Θ’ αφορά μονάχα τους εμβολιασμένους. ΟΚ κι ο Ολυμπιακός, αυτό λέει. Το θέμα είναι ότι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού να μην αναγκαστούν να κάνουν εμβόλιο και κατά του… Αλαφούζου, αν συνεχίσει την πολιτική να ρίχνει λεφτά στο πηγάδι.
Σύμφωνα, μάλιστα, με τις δικές του πληροφορίες η επιστροφή θα αφορά μόνο εμβολιασμένους και το ποσοστό θα αφορά άνω του 50%.

Αναλυτικά η δήλωσή του στην ΕΡΤ:

Οι δικές μας πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι τα γήπεδα θα ανοίξουν με ποσοστό πληρότητας μεγαλύτερο του 50%. Αυτό θα αφορά μόνο εμβολιασμένους φιλάθλους και ήδη προετοιμαζόμαστε στη νέα πραγματικότητα τόσο σε ότι αφορά τα διαρκείας που θα τεθούν προς διάθεση για τον κόσμο μας όσο και για τα εισιτήρια».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα