Βασιλικό αίμα κυλάει στις φλέβες της Emmelie de Forest

Αρκετά καλά κρυμμένο μυστικό, κατάφερε να κρατήσει η νικήτρια του φετινού διαγωνισμού της Eurovision την καταγωγή της! Από χθες, η Emmelie de Forest, επικεφαλής της αποστολής της Δανίας στη Eurovision, έχει κάθε λόγο να χαμογελά από ευτυχία αφού μεταφέρει για του χρόνου τον ευρωπαϊκό διαγωνισμό στην πατρίδα της.

Λίγοι είναι πάντως εκείνοι που γνωρίζουν λεπτομέρειες για τη ζωή της. H Emmelie είναι μόλις 20 χρόνων και στις φλέβες της κυλά βασιλικό αίμα η οποία φέρεται ως δισέγγονη της βασίλισσας Victoria της Μεγάλης Βρετανίας, η οποία παντρεύτηκε τον βασιλιά της Δανίας, Edward τον 7ο. Ο παππούς της 20χρονης, κόμης Maurice Arnold de Forest, θεωρείται νόθο παιδί του βασιλιά Edward, ενώ παντρεύτηκε μέλος της σουηδικής αριστοκρατίας. Η Emmelie τα πρώτα της μουσικά βήματα τα έκανε σε ηλικία 9 ετών και αφού πέρασε από χορωδίες εκκλησιών όταν ήταν 14 ετών άρχισε να συνεργάζεται με τον μουσικό Fraser Neill, κάνοντας εμφανίσεις σε φεστιβάλ και μουσικές σκηνές.

Το 2011 αποφάσισε να αφήσει την γενέτειρά της, το Mariager, για την Κοπεγχάγη, όπου συνδύασε μουσικές σπουδές και εμφανίσεις. Φυσικά, η Emmelie θα μείνει στην ιστορία του ευρωπαϊκού διαγωνισμού ως η «ξυπόλυτη πριγκίπισσα» αφού εμφανίστηκε επί σκηνής ξυπόλυτη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα