Βάσιμες οι ελπίδες του Προμηθέα για επανάληψη του αγώνα με το Λαύριο

Μπορεί το Λαύριο να πανηγυρίζει την πρόκριση στους τελικούς της Basket League, ωστόσο ο Προμηθέας έχει βάσιμες ελπίδες να επαναληφθεί ο πέμπτος αγώνας της σειράς μετά τη μία ένσταση από τις τρεις που κατέθεσε.

Οι Πατρινοί ενίστανται για κακή εφαρμογή κανονισμών στη φάση μεταξύ Γιάννη Αγραβάνη και Γκλεν Κόζι στα 46’’ πριν το τέλος. Στη συγκεκριμένη φάση ο Προμηθέας έχει κερδίσει αντιαθλητικό φάουλ από τον Αμερικανό γκαρντ, ενώ εν συνεχεία υπάρχει διαμάχη του με τον Γιάννη Αγραβάνη και αμφότεροι χρεώνονται από αντιαθλητικό φάουλ. Για αμφότερους είναι το δεύτερο με συνέπεια την αποβολή, αλλά ο διεθνής γκαρντ έμεινε στο γήπεδο για να εκτελέσει τις βολές.

Οι διαιτητές αλλά και η γραμματεία δεν αντιλήφθηκαν το λάθος κι έτσι αντί να εκτελέσει τις βολές ο Τζέριαν Γκραντ, τις εκτέλεσε ο Γιάννης Αγραβάνης. Οι διαιτητές Χάρης Καρακατσούνης, Τάσος Μάνος και Γιώργος Πουρσανίδης έγραψαν στο φύλλο αγώνα πως η γραμματεία δεν τους ενημέρωσε για το δεύτερο αντιαθλητικό φάουλ.

Η υπόθεση θα εξεταστεί άμεσα από τον αθλητικό δικαστή κι από τη στιγμή που πρόκειται για κακή εφαρμογή κανονισμού και όχι υποκειμενική κρίση σε μια διαιτητική απόφαση, οι πιθανότητες δικαίωσης του Προμηθέα και επανάληψης του ματς είναι πολλές.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα