Βελεθ: «Καλύτερα να μας σφύριζε Έλληνας από… Λετονό»

Έξαλλος ήταν ο Βέλεθ μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και μιλώντας στην κάμερα της NOVA δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα νεύρα του.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού υποστήριξε πως πρέπει άπαντες να χτυπήσουν το χέρι στο τραπέζι, λέγοντας πως καλύτερα να έφερναν έναν Έλληνα διαιτητή αντί για έναν Λετονό σε ένα τέτοιο ματς.

«Είναι ντροπή, αυτά που μας κάνουν στα τελευταία ματς είναι αχαρακτήριστα. Θεωρώ ότι πλέον οι φίλαθλοι, οι παίκτες, η ομάδα έφτασε η ώρα να πούμε αρκετά. Μας φέρνουν σε τέτοιο ματς διαιτητή από την Λετονία, καλύτερα να μας σφύριζε Έλληνας.

Ασφαλώς και πρέπει να βελτιωθούμε και εμείς στο ποδοσφαιρικό επίπεδο, αλλά πρέπει πλέον προφανώς με τέτοιες διαιτησίες να χτυπήσουμε το χέρι στο τραπέζι, να πούμε αρκετά, ως εδώ. Παίζουν με εμάς, με το ψωμί μας, με το ψωμί των οικογενειών μας, όλα αυτά αποτελούν ντροπή.

Καθαρό πέναλτι υπέρ μας δεν το δίνει, από το 10ο λεπτό μας λέει κάντε πιο γρήγορα, την άλλη εβδομάδα ας έρθουν άλλοι να παίξουν, εμείς δεν μπορούμε. Να μου πούνε οτιδήποτε θέλουν, ότι δεν παίξαμε καλά, ναι. Πλέον, όμως, αυτά που γίνονται εις βάρος μας είναι ντροπιαστικά, πρέπει να το πούμε αυτό», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα