Βελτιώνει τη διεθνή εικόνα της Ελλάδας

Βελτιώνει διαρκώς την εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό ο Δημήτρης Αβραμόπουλος. Ο έλληνας υπουργός Εξωτερικών, μετά το πρόσφατο- άκρως επιτυχημένο ταξίδι του σε Ισραήλ και Παλαιστίνη-  και τις επαφές που είχε με τους πολιτικούς ηγέτες των δύο χωρών της Μέσης Ανατολής, συνεχίζει ακάθεκτος τις διεθνείς του συναντήσεις  με στόχο την πλήρη αποκατάσταση της αξιοπιστίας της οικονομίας της Ελλάδας.

Ο κ. Αβραμόπουλος ταξίδεψε χθες για τις ΗΠΑ όπου αύριο Δευτέρα θα συμμετάσχει ως κεντρικός ομιλητής  στην ολομέλεια του ετήσιου Συνεδρίου της «Αμερικανοεβραϊκής Επιτροπής» (American Jewish Committee).

Το βράδυ της ίδιας ημέρας, ο κ. Αβραμόπουλος θα αναχωρήσει για το Λονδίνο, όπου θα πραγματοποιήσει επίσκεψη εργασίας (4-5 Ιουνίου), προσκεκλημένος του Βρετανού ομολόγου του, Γουίλιαμ Χαγκ, με τον οποίον θα έχει συνομιλίες για διμερή, ευρωπαϊκά και διεθνή θέματα.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο υπουργός Εξωτερικών θα συναντηθεί με την Ομάδα Βρετανο-Ελληνικής Φιλίας της Βουλής των Κοινοτήτων και της Βουλής των Λόρδων.

Παράλληλα, ο υπουργός θα έχε επαφές με παράγοντες της ελληνικής ομογένειας και θα παρευρεθεί σε εκδήλωση με θέμα «David Lloyd and Eleftherios Venizelos: an enduring friendship», που περιλαμβάνει παρουσίαση εγγράφων από το αρχείο του Λόυντ Τζορτζ και της αλληλογραφίας του με τον Ελευθέριο Βενιζέλο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα