Βελτιωμένη πρόταση για Αμπντούν

Νέα πρόταση για τον Τζαμέλ Αμπτνουν κατέθεσε η Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία αγγίζει τα 2 εκατομμύρια ευρώ, την ώρα που οι “ερυθρόλευκοι” ζητούν 3 εκατομμύρια ευρώ.

Αρκετές είναι οι ομάδες που έχουν ενδιαφερθεί για την απόκτηση του Τζαμέλ Αμπντούν, αλλά αναμφίβολα η Νότιγχαμ Φόρεστ έχει δείξει την μεγαλύτερη επιθυμία ώστε να προσθέσει στο ρόστερ της τον 27χρονο Αλγερινό χαφ-εξτρέμ. Οι Άγγλοι κατέθεσαν νέα επίσημη πρόταση στους Πειραιώτες για την αγορά του ποδοσφαιριστή η οποία φτάνει τα 2.000.000 ευρώ.
Υπενθυμίζεται πως η πρώτη πρόταση της Νότιχαμ Φόρεστ για την αγορά του Τζαμέλ Αμπντούν έφτανε το 1.500.000 ευρώ, προσφορά την οποία και αρνήθηκαν οι ερυθρόλευκοι.

Οι Πειραιώτες έχουν ξεκαθαρίσει στους Άγγλους πως είναι πρόθυμοι να παραχωρήσουν ον Αλγερινό ακραίο μεσοεπιθετικό, αρκεί να ικανοποιηθούν οικονομικά. Οι Πρωταθλητές Ελλάδας ζητούν 3.000.000 ευρώ ώστε να τον δώσουν και αυτή την στιγμή υπάρχει διαφορά που φτάνει το 1.000.000 ευρώ ώστε να γίνει το “deal”.

Υπάρχει όμως κοινή επιθυμία για την ολοκλήρωση της μεταγραφής και κατά πάσα πιθανότητα η “χρυσή” τομή θα βρεθεί κάπου στη μέση, εκτός και αν έρθει στον Ολυμπιακό κάποια άλλη εξαιρετική πρόταση από το εξωτερικό. Φημολογείται πως υπάρχει σύλλογος από τον Κατάρ που καλοβλέπει την περίπτωση του Τζαμέλ Αμπντούν.

Ο Αλγερινός, πάντως, είναι θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στη Νότιγχαμ Φόρεστ, ασχέτως αν αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία του αγγλικού πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα