Βεβήλωσαν το μνημείο της «Θύρα 7»!

Επίθεση δέχθηκε την Πέμπτη τα ξημερώματα το μνημείο της «Θύρα 7» στο «Γ. Καραϊσκάκης» από τρεις βέβηλους, οι οποίοι ωστόσο συνελήφθησαν από την ασφάλεια του γηπέδου και ήδη έχουν οδηγηθεί στη δικαιοσύνη.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 04:00 τρία άτομα έφτασαν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με αυτοκίνητο μάρκας Smart και χρησιμοποιώντας και σιδερένια εργαλεία, προσπάθησαν να κάνουν ζημιές στο γήπεδο! Μάλιστα, το χειρότερο όλων ήταν ότι βεβήλωσαν και το ιερό μνημείο των θυμάτων της «Θύρας 7»!

Καραπαπάς: «Ορισμένοι έχουν ξεφύγει από κάθε όριο»
Δηλώσεις για το θέμα έκανε και ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς. «Έχει υπάρξει πράγματι, επειδή έχουν ξεφύγει πλέον από κάθε όριο ορισμένοι άνθρωποι, γύρω στις 4 τη νύχτα, 3-4 άνθρωποι πήγαν και έσπασαν ορισμένα πράγματα στο Καραϊσκάκη και εν συνεχεία έκαναν και ό,τι χειρότερο. Δηλαδή πήγαν στο μνημείο της Θύρας 7 και έσκισαν σημαίες, προσπάθησαν να σπάσουν εκεί το μάρμαρο με τα ονόματα των θυμάτων. Νομίζω πως όποια ομάδα και αν υποστηρίζει κανείς, κάτι τέτοιο προκαλεί μία πικρία και μία ενόχληση. Δεν είναι στο πλαίσιο του φυσιολογικού, ούτε καν του οπαδικού, κάτι τέτοιο. Πάει σε άλλα επίπεδα. Επειδή το Καραϊσκάκη δεν είναι χώρος αφρούρητος, που ο καθένας κάνει ότι νομίζει, οι κύριοι αυτοί έχουν ήδη συλληφθεί», τόνισε ο κ. Καραπαπάς στον «NOVAΣΠΟΡ FM».

Διαβάστε επίσης