«Βγάλε τώρα το πουκάμισο και δείξε μου το στήθος σου»

«Πολλές γυναίκες με το #TimesUp υποστηρίζουν την ισότητα. Σήμερα στέκομαι εδώ φορώντας μαύρα για να κάνω το ίδιο», είχε πει χαρακτηριστικά και είχε ανεβάσει το χαρακτηριστικό βίντεο στο instagram.

Μία ιστορία από τα πρώτα της χρόνια στον χώρο του θεάματος αποφάσισε να αποκαλύψει στο περιοδικό «Harper’s Bazzar» η Τζένιφερ Λοπέζ. Η Λατίνα σταρ της μουσικής μίλησε για τη σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχθεί από γνωστό σκηνοθέτη.

«Δεν έχω παρενοχληθεί με τον τρόπο που έχουν κάποιες άλλες γυναίκες», είπε όταν ρωτήθηκε για το γυναικείο κίνημα Time’s Up και συνέχισε αποκαλύπτοντας για πρώτη φόρα: «Ένας σκηνοθέτης μου είπε επιτακτικά να βγάλω το πουκάμισό μου και να του δείξω το στήθος μου. Με ρωτάς αν το έκανα; Όχι, δεν το έκανα», είπε χαρακτηριστικά. Η Lopez πρόσθεσε ότι το περιστατικό συνέβη σε μία από τις πρώτες της ταινίες και ότι φοβήθηκε να το καταγγείλει όταν συνέβη.

«Όταν του αντιμίλησα τρομοκρατήθηκα. Θυμάμαι ότι η καρδιά μου χτυπούσε δυνατά στο στήθος μου, και σκεφτόμουν ‘Τι έκανα; Αυτός ο άνθρωπος μου δίνει δουλειά’! Ήταν μία από τις πρώτες μου ταινίες. Αλλά γνώριζα ότι η συμπεριφορά του δεν ήταν σωστή και δεν μπορούσα να μην το αρνηθώ».

Η εξομολόγητη της Τζένιφερ Λοπέζ στο Πουέρτο Ρίκο

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η σταρ μίλησε ειλικρινά για αυτό το θέμα. Τον Ιανουάριο όταν βρέθηκε στο Πουέρτο Ρίκο- μετά τον τυφώνα Μαρία- ένα ταξίδι που συνέπεσε με τις χρυσές σφαίρες, στην ομιλία της και έχοντας δίπλα τον σύντροφό της Alex Rodriguez, δήλωσε ότι παρόλο που ήταν μακριά από το Χόλιγουντ την εποχή που έπαιρνε τεράστιες διαστάσεις το κίνημα του Time’s Up, η ίδια το στηρίζει με όλες τις δυνάμεις της.

«Πολλές γυναίκες με το #TimesUp υποστηρίζουν την ισότητα. Σήμερα στέκομαι εδώ φορώντας μαύρα για να κάνω το ίδιο», είχε πει χαρακτηριστικά και είχε ανεβάσει το χαρακτηριστικό βίντεο στο instagram.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα