Βγάζει σπυράκια με το ΚΙΝΑΛ ο Πάνος

Ούτε για αστείο δεν θέλει διερεύνηση προς τη Χαριλάου Τρικούπη ο πρώην γραμματέας

Οι περισσότεροι «προεδρικοί» κατηγορούν τον Πάνο Σκουρλέτη ότι θέτει προσκόμματα για τη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ και τη συνεργασία του με άλλες πολιτικές δυνάμεις.

Όμως, ο πρώην γραμματέας, είτε έχει παρεξηγηθεί, είτε βλέπει πλέον τα πράγματα αλλιώς. Μάλιστα, σε δήλωσή του τάσσεται υπέρ της ανάγκης «πολιτικών και κοινωνικών συμμαχιών» που, όπως λέει, «θα βασίζονται σε προγραμματικές συμπτώσεις και σε ισότιμους όρους συνεργασίας», ανοίγοντας τις θύρες του ΣΥΡΙΖΑ και προς μικρότερες όμορες πολιτικές δυνάμεις. Ο ίδιος σημειώνει ότι πρέπει να καταρτιστεί ένα «στρατηγικό σχέδιο» και προειδοποιεί πως «οι καιροί δεν περιμένουν».

Μάλιστα, περιγράφοντας αναλυτικά την πολιτική της κυβέρνησης και τις επιπτώσεις που αυτή φέρνει, ο Σκουρλέτης τονίζει ότι «μπροστά σε αυτές τις συνθήκες, ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει με ειλικρίνεια και τόλμη, με όλες του τις δυνάμεις, να συμβάλει στη δημιουργία μιας νέας ιδεολογικής και προγραμματικής αντεπίθεσης απέναντι στον αντικοινωνικό  και εν πολλοίς ξεπερασμένο νεοφιλελευθερισμό».

Βέβαια, για να μην παίρνουν και πολύ θάρρος οι «προεδρικοί», ο Πάνος Σκουρλέτης δεν εννοεί τη διερεύνηση προς το ΚΙΝΑΛ, καθώς με τη Χαριλάου Τρικούπη βγάζει σπυράκια εδώ και δεκαετίες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα