«Βγάζουν καπνούς» στον ΠΑΣ με Σιδηρόπουλο

Με τον Τάσο Σιδηρόπουλο τα έχουν στον ΠΑΣ Γιάννινα για την διαιτησία του στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα καθώς θεωρούν ότι έχασαν βαθμό με τις αποφάσεις του.

Οι Γιαννιώτες θεωρούν ότι ο διεθνής διαιτητής σφύριζε με διαφορετικά κριτήρια στις φάσεις με αποτέλεσμα να τους αφήσει αδίκως με δέκα παίκτες και στο τέλος να χάσουν ένα παιχνίδι που δεν ήταν χαμένο σύμφωνα με την απόδοσή τους στο γήπεδο.

Ενδεικτική είναι η τοποθέτηση του προπονητή του ΠΑΣ, Αργύρη Γιαννίκη μετά το ματς, όπου στάθηκε κυρίως στην αποβολή του Εραμούσπε η οποία και ήταν καθοριστική για την εξέλιξη της αναμέτρησης: «Ήμασταν τακτικά για πολύ καλό διάστημα καλοί στο πρώτο ημίχρονο, στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και στο δεύτερο δεν είχαμε ηρεμία, η κόκκινη κάρτα μας δυσκόλεψε τα πράγματα κόντρα σε μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Μην ξεχνάμε ποιοι είμαστε, από που ερχόμαστε, η αστοχία δε σημαίνει κάτι, παίζει και ο αντίπαλος, όσο έχουμε τη δυνατότητα να τον περιορίσουμε. Όταν όμως δεν λειτουργεί μια παράμετρος όπως η κατοχή, υπάρχει πίεση».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα