«Βγήκε από τα ρούχα του» ο Γιάννης Βαρδής με fake σελίδα στο Facebook που έχει το όνομα του πατέρα του (φωτό)

Ο τραγουδιστής ανακοίνωσε με ανάρτησή του ότι θα προσφύγει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

«Άστραψε και βρόντηξε» ο Γιάννης Βαρδής, χρησιμοποιώντας γι’ αυτόν τον σκοπό την προσωπική του σελίδα στο «Facebook» χωρίς καμία απολύτως διάθεση να κρύψει τον εκνευρισμό του για τον οποίο είχε 100% δίκιο!

Τι ήταν, όμως, αυτό που τον έκανε έξαλλο από θυμό;

Η κακόγουστη ιδέα που είχαν οι διαχειριστές ενός fan page με το όνομα του πατέρα του, Αντώνη Βαρδή, στο παραπάνω μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Με το που το εντόπισε, έσπευσε να ενημερώσει τους φίλους του εξηγώντας λεπτομερώς το τι είχε συμβεί.

Ο τραγουδιστής διαπίστωσε πως ο διαχειριστής της σελίδας αυτής έστειλε αίτημα φιλίας σε κλειστή ομάδα φλερτ του «Facebook».

«Αυτή η σελίδα που έχει το όνομα του πατέρα μου και αυτοαποκαλείται fan page του πατέρα μου, πριν από λίγη ώρα έκανε αίτημα φιλίας σε κλειστή ομάδα για φλερτ και σεξ. Το θεωρώ κάτι απαράδεκτο και θα σας παρακαλέσω όλους να κάνετε αναφορά να κλείσει η σελίδα. Για την τιμή και την υπόληψή του. Το επόμενο βήμα είναι η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος να μάθω ποιος είναι από πίσω. Ευχαριστώ», έγραψε ο Γιάννης Βαρδής, επιθυμώντας να βάλει ένα τέλος σε όλη αυτή τη δυσάρεστη περιπέτεια. Ευχόμαστε να ξεμπερδέψει σύντομα και να αφήσει πίσω του το άσχημο περιστατικό για να επικεντρωθεί στις επόμενες μουσικές δημιουργίες του, για τις οποίες πραγματικά ανυπομονούμε!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα