Βγήκε από το νοσοκομείο ο Νάνου κι επέστρεψε στο Πόρτο

H σύγκρουση του Κρίτσιουκ με τον Νάνου στο 85′ της αναμέτρησης Μπελενένσες – Πόρτο για το πορτογαλικό πρωτάθλημα ήταν ό,τι πιο σοκαριστικό συνέβη εδώ και αρκετό καιρό στον παγκόσμιο αθλητισμό.

Το βράδυ της Πέμπτης το video από την άτυχη στιγμή των δύο αθλητών έκανε τον γύρο του κόσμου, ευτυχώς όμως ο παίκτης της Πόρτο πήρε σήμερα εξιτήριο από το νοσοκομείο S. Francisco Xavier, γύρισε στο σπίτι του με ασθενοφόρο και -παρά τη σοβαρότητα του τραυματισμού του- έχει ανακτήσει πλήρως τις αισθήσεις του.

Ο Νάνου έχει υποστεί διάσειση και τραυματισμό στον νωτιαίο μυελό, είναι προφανές πως θα μείνει για εβδομάδες εκτός δράσης, αυτό όμως είναι το λιγότερο καθώς μέσα στην ατυχία του φαίνεται πως στάθηκε και λίγο τυχερός.

Ο συμπαίκτης του στην Πόρτο, Ματέους Ουρίμπε, του ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στο Instagram κι ο Νάνου του απάντησε “ευχαριστώ πολύ, αδελφέ μου πάντα μαζί”, με τον σύλλογο να βρίσκεται στο πλευρό του και να “βράζει” για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκε η κατάσταση από τον διαιτητή της αναμέτρησης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα