Βγήκε στη γύρα για να βρει… γυναίκα στο γιο της για την ημέρα των ερωτευμένων (βίντεο)

Μία μάνα βγήκε στη γύρα για να βρει… γυναίκα στο γιο της για την ημέρα των ερωτευμένων.

Όταν ένας φοιτητής σε Πανεπιστήμιο στις Η.Π.Α. έμεινε χωρίς ραντεβού ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, η μητέρα του αποφάσισε να … δράσειώστε να καλύψει το κενό.

Η μαμά του πήγε λοιπόν στο πανεπιστημιούπολη του γιου της και μίλησε σε αρκετές φοιτητές, ζητώντας από εκείνες να τον γνωρίσουν. Εντούτοις, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως περίμενε, αφού παρενέβησαν οι αστυνομικοί.

Αφού έλαβε πολλαπλές καταγγελίες από φοιτήτριες για μια ηλικιωμένη γυναίκα που τις πλησίαζε με αίτημα να βγουν ραντεβού με το γιο της, η αστυνομία της πανεπιστημιούπολης παρενέβη.

«Φορώντας ένα πολύχρωμο κασκόλ πλησίασε τις φοιτήτριες σε δύο κτίρια της πανεπιστημιούπολης την περασμένη εβδομάδα, δείχνοντάς τους μια φωτογραφία στο κινητό της και ρωτώντας αν θα έβγαιναν ραντεβού με τον γιο της», ανέφερε η «The Baltimore Sun».

Η αστυνομία της πανεπιστημιούπολης κυκλοφόρησε το βίντεο της γυναίκας που περπατάει στο πανεπιστήμιο με ένα τηλέφωνο στο χέρι της.

Ωστόσο, το πανεπιστήμιο δεν άσκησε δίωξη εναντίον της γυναίκας, αλλά δήλωσε ότι η συμπεριφορά της «μπορεί να προκάλεσε ανησυχία».

Το περιστατικό, το οποίο έλαβε χώρα στο πανεπιστήμιο Towson του Maryland, έχει πλέον γίνει viral στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης.

Οι χρήστες των κοινωνικών μέσων αντέδρασαν με ξεκαρδιστικά σχόλια μετά την εμφάνιση του βίντεο στο Twitter και στο Facebook. Ορισμένοι χρήστες του Twitter θέλησαν να δουν μια φωτογραφία του γιου που πιστεύουν ότι θα ήρθε σε αρκετά δύσκολη θέση.

Το αν τελικά βρήκε ραντεβού για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πάντως δεν το μάθαμε ποτέ.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα