Βιεϊρίνια: ¨Δεν περιγράφεται η αγάπη του κόσμου»

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντελίνιο Βιεϊρίνια, επέστρεψε στην ενεργό δράση στη νίκη του Δικεφάλου 3-0 επί της Λαμίας , τονίζοντας ότι τα όσα έζησε σήμερα με την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση και η αγάπη που του δείχνει ο κόσμος δεν περιγράφονται.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα του PAOK Tv, ο Βιεϊρίνια:

Για την επιστροφή του: «Είναι έξι μήνες, είναι ένας δύσκολος τραυματισμός, μέσα στην ατυχία μου ήμουν τυχερός γιατί ήξερα αυτόν τον τραυματισμό και μπορούσα πιο εύκολα να δουλέψω. Εγώ γύρισα πριν τους έξι μήνες. Είμαι χαρούμενος που γύρισα. Έχω καιρό να δουλέψω, έκανα το πρώτο βήμα και πρέπει να συνεχίσω την ίδια πορεία.

Για την αποθέωση των οπαδών του ΠΑΟΚ: «Δεν περιγράφεται αυτό που έγινε στην φιέστα, δεν περιγράφεται αυτό που έγινε σήμερα, δεν περιγράφεται η αγάπη του κόσμου. Είναι μια αγάπη που προσπαθείς να την δώσεις πίσω στον αγωνιστικό χώρο. Μου αρέσει να κερδίζω. Μπορούμε να πούμε ότι με αυτό το σύστημα, βγάζουμε περισσότερες φάσεις».

Για τον Αμπέλ Φερέιρα: «Ήρθε ένας καινούργιος προπονητής και πρέπει να μάθεις αμέσως το προηγούμενο σύστημα. Είχαμε δεθεί με τον προηγούμενο προπονητή και έπρεπε να αλλάξουν ξαφνικά όλα αυτά. Πλέον στο ποδόσφαιρο οι προπονήσεις δεν αλλάζουν πολύ, αλλά φέτος βλέπουμε το αντίθετο από αυτά που βλέπαμε πέρσι, αλλά πιστεύω ότι σιγά, σιγά θα χτίσουμε μια πολύ ωραία ομάδα».

Για τα play off: «Έχουμε τα play off και όλη θα έχουν την ευκαιρία τους. Έχουμε μια καλή ομάδα, με καλούς παίκτες. Δεν θα είναι πρόβλημα για εμένα μετά από τόσα χρόνια στο ποδόσφαιρο να παίξω ως εξτρέμ. Στην αρχή με τον Σάντος ήμουν εγωιστής, αν κερδίζει η ομάδα δεν έχουν νόημα αυτά. Πλέον στο ποδόσφαιρο υπάρχουν 1-2 παίκτες που κάνουν την διαφορά, όλοι οι υπόλοιποι πρέπει να δουλέψουν για την ομάδα».

 

 

Διαβάστε επίσης