Βίκτορ Οσίμεν: «Έχω 18 βίδες στο σαγόνι»

Λίγοι μήνες έχουν περάσει από τον σοκαριστικό τραυματισμό του Βίκτορ Οσίμεν, όταν ο φορ της Νάπολι συγκρούστηκε με τον Σκρίνιαρ της Ίντερ, με αποτέλεσμα να υποστεί πολλαπλά κατάγματα στο πρόσωπο και να χρειαστεί να υποβληθεί σε επέμβαση, όπου του τοποθετήθηκαν 18 βίδες.

«Αυτός ο τραυματισμός που είχα απέναντι στην Ίντερ έμοιαζε με τραυματισμό που οδηγεί στον… θάνατο. Ένιωθα ότι πεθαίνω. Είμαι ο μόνος που το ένιωσα και μπορώ να μιλήσω για το πώς ένιωσα επειδή ήταν το πρόσωπο και το σώμα μου. Αλλά για να μπορέσω να σηκωθώ όρθιος χωρίς να χρησιμοποιήσω το φορείο, να βγω από το γήπεδο μόνος μου, τότε ήξερα ότι ήταν κάτι που μπορούσα να χειριστώ.

Καθώς έφτασα στο νοσοκομείο, είπα στον γιατρό μου ότι θα μείνω εκτός για δύο εβδομάδες το πολύ. Όταν βγήκε η τομογραφία, είδα πως έσπασα πολλά οστά, τα οποία έπρεπε να αφαιρέσουν και να τα διορθώσουν. Έχω περίπου 18 βίδες κάτω από το σαγόνι μου. Πέρασα πολλά. Πολλές άγρυπνες νύχτες. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ, δεν μπορούσα να φάω με τον πόνο. Αλλά στο τέλος της ημέρας, είμαι λιοντάρι και ξέρω το είδος της νοοτροπίας που έχω. Στο μυαλό μου, είχα ήδη προγραμματίσει την επιστροφή μου μετά το χειρουργείο», ανέφερε ο Οσίμεν.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα