Βιντεάκι «αχαχούχα» για τον Νάσμπεργκ, όλα για την επικοινωνία, μήπως ο λαός του ΠΑΟΚ ξεχάσει την Λέφσκι

Σεμνότητα και ταπεινότητα περίμενε ο λαός του ΠΑΟΚ μετά την σφαλιάρα από τους Βούλγαρους κι όχι σάχλες

Ήρθε ο Ιβάν Νάσμπεργκ, Νέσμπεργκ, Νόσμπεργκ, πως τον λένε τον Νορβηγό. Κι ήρθε στον ΠΑΟΚ σε μία εποχή που όλοι στον ΠΑΟΚ κλαίνε την μοίρα τους από την σφαλιάρα που έφαγαν από την Λέφσκι κι αποκλείστηκαν από το Conference League.

Και περίμενε ο λαός του ΠΑΟΚ να τον υποδεχτούνε με σεμνότητα και ταπεινότητα τον Ιβάν Νάσμπεργκ η Νέσμπεργκ ή Νόσμπεργκ. Όχι με αχαχούχα, όπως τους προηγούμενους νεοφερμένους, που τους έκαναν ηθοποιούς για να πουλήσουν τα βιντεάκια.

Τίποτα. Μία από τα ίδια στον οργανισμό ΠΑΟΚ. Τον έβαλαν να γίνει γελοίος, βγάζοντας την γλώσσα του έξω, δείχοντας τα δόντια του λες κι είναι αγριοτσάκαλο της ζούγκλας.

Κανένας σεβασμός στο λαό του ΠΑΟΚ που υποφέρει από την κατραπακιά. Όλα για την επικοινωνία.

Τώρα, δηλαδή, που ο λαός του ΠΑΟΚ είδε και αυτό το βιντεάκι, την ξέχασε την Λέφσκι; Για να ξέρουμε τι λέμε, δηλαδή.

Ο Νορβηγός μια χαρά παιδί φαίνεται από τις δηλώσεις του. Συγκροτημένο. Και καλός παίκτης είναι. Και τον έβαλαν να κάνει σκέρτσα μόνο και μόνο για να βλέπουνε τα αρρωστάκια και να ξεχνούν τον πόνο τους. Γιατί οι κανονικοί ΠΑΟΚτσήδες, αποκλείεται να τον ξεχάσουν.

Κανένα νόημα δεν έχουν αυτές οι επικοινωνιακές σάχλες. Θυμηθείτε τι βιντεάκια κρέμασαν με τον Κουαλιάτα, τον Ντάντας, τον Κάργα. Να πιάνεις την κοιλιά σου από τα γέλια. Και στο γήπεδο, τι κάνανε; Τίποτα απολύτως. Χαίρετε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα