Βίντεο – ντοκουμέντο στην Κυπαρισσία: Η στιγμή της εν ψυχρώ εκτέλεσης του 39χρονου από τον 72χρονο

Το βίντεο που κυκλοφορεί κόβει την ανάσα - ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Την ανάσα κόβει το βίντεο – ντοκουμέντο που δείχνει την εν ψυχρώ εκτέλεση υπαλλήλου σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στην Κυπαρισσία, στο οποίο φαίνεται καρέ – καρέ ο 72χρονος να τον πυροβολεί και να του αφαιρεί τη ζωή.

Να θυμίσουμε ότι ο 72χρονος πυροβόλησε τον άτυχο υπάλληλο για έναν λογαριασμό 170 ευρώ.

Όπως φαίνεται στο αποκλειστικό βίντεο του Mega, ο ηλικιωμένος άνδρας, αφού διαπληκτίστηκε κατά την πρώτη επίσκεψή του στο κατάστημα με το θύμα για έναν λογαριασμό σταθερής τηλεφωνίας και ίντερνετ ύψους 170 ευρώ, έφυγε από το μαγαζί απειλώντας τον 39χρονο ότι θα επιστρέψει αργότερα έχοντας μαζί του το όπλο του.

Λίγο αργότερα, επέστρεψε με ένα ταξί και κρατώντας ένα περίστροφο στα χέρια κατευθύνθηκε προς το κατάστημα του 39χρονου. Εντός του μαγαζιού βρίσκονταν ο ιδιοκτήτης και δύο γυναίκες υπάλληλοι, ενώ στην είσοδο περίμενε ένας πελάτης για να μπει.

Ο 72χρονος, χωρίς να πει έστω και μια κουβέντα, κινήθηκε με γοργό βηματισμό προς το σημείο που βρισκόταν το θύμα. Όταν έφτασε σε απόσταση μικρότερη των δύο μέτρων σήκωσε το περίστροφο και πυροβόλησε τον 39χρονο στην κοιλιακή χώρα. Η σφαίρα βρήκε το θύμα στην κεντρική αορτή, γεγονός που απέβη μοιραίο για τον 39χρονο πατέρα ενός παιδιού 20 μηνών.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα