Βιτριόλι: Η συγκίνηση της Ιωάννας από την υποστήριξη του κόσμου

Συγκινημένη δηλώνει η Ιωάννα Παλιοσπύρου από τη θερμή υποστήριξη του κόσμου έξω από τα δικαστήρια.

Το πρωί της Πέμπτης προβλήθηκαν στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 οι δηλώσεις του θύματος μετά τη χθεσινή συνεδρίαση του δικαστηρίου. «Τα εκατοντάδες μηνύματα που έλαβα, όχι μόνο από φίλους και συγγενείς, αλλά και από άγνωστο κόσμο που δεν γνωρίζω καν, με συγκίνησαν τόσο πολύ. Ο κόσμος που είδα έξω από το δικαστήριο που έφτασε για να μου συμπαρασταθεί, μου έδωσε κουράγιο και ελπίδα, ότι κάτι μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο», είπε η Ιωάννα Παλιοσπύρου. 

«Υπάρχει συνεργός στην υπόθεση της Ιωάννας»

Ο δικηγόρος της Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας, μιλώντας επίσης στην εκπομπή εξήγησε τους λόγους για τους οποίους η ίδια αποφάσισε να πάει στο δικαστήριο, αλλά όπως υπογράμμισε το θέμα είναι γιατί η δράστις αρνήθηκε να πάει, προβλέποντας πως δεν θα δώσει το «παρών» ούτε στις 30 Σεπτεμβρίου. Παράλληλα εκτίμησε πως υπάρχει «συνεργός στην υπόθεση της Ιωάννας».

.«Μου είπε 2-3 φορές, πρόσεχε με, πρόσεχε με», είπε ο δικηγόρος της για τη στιγμή που έφτασαν μαζί στο δικαστήριο.

«Χτες η Ιωάννα ήταν πανέμορφη, έλαμπε, ακτινοβολούσε», είπε στον ΣΚΑΪ το πρωί της Πέμπτης, ενώ σημείωσε πως δεν θα ξεχάσει τη στιγμή που χειροκροτούσε ο κόσμος με την άφιξή της. «Δεν είναι τα πάντα δουλειά», ανέφερε εξηγώντας πως υπάρχει και η ανθρώπινη διάσταση και πως η συγκεκριμένη υπόθεση δεν είναι σαν τις υπόλοιπες. «Στη θέση της έχουμε βάλει τους δικούς μας ανθρώπους», δήλωσε ενδεικτικά.

Ερωτηθείς για την απουσία της κατηγορουμένης, ο κ. Λύτρας απάντησε πως χτες ήταν η πρώτη μέρα του δικαστηρίου που ήταν διαδικαστική και πως το βασικό ήταν πως ο εισαγγελέας της έδρας διάβασε το κατηγορητήριο και ότι θα ρωτούσε την κατηγορουμένη τι έχει να πει. Σε αυτή τη στιγμή, όπως είπε ο ίδιος, η κατηγορουμένη επέδειξε ασέβεια προς το δικαστήριο, την Ιωάννα και προς την κοινωνία.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα