ΒΙΒΛΙΟ: «Μπριζίτ Μακρόν – Η ασυμβίβαστη»

Της Maëlle Brun σε μετάφραση Χρύσας Μωυσίδου από τις εκδόσεις Κριτική

Είναι πασίγνωστη για τον κεραυνοβόλο της έρωτα με τον μαθητή της, σημερινό πρόεδρο της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν. Τι γνωρίζουμε όμως στ’ αλήθεια για την Πρώτη Κυρία;

Η πρώτη βιογραφία της δυναμικής γυναίκας που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ανάδειξη του Εμανουέλ Μακρόν στην προεδρία της Γαλλίας.

Πέρα από την πολυσυζητημένη διαφορά ηλικίας με τον σύζυγό της, την προτίμησή της στα φορέματα Louis Vuitton και τις κοσμικές της σχέσεις, το βιβλίο επιχειρεί ν’ αποκαλύψει την ευαίσθητη γυναίκα πίσω από τις εντυπώσεις.

Μέσα από τουλάχιστον πενήντα συνεντεύξεις, η δημοσιογράφος Maëlle Brun φωτίζει τις πολλές όψεις –Τρονιέ, Οζιέρ, Μακρόν– μιας προσωπικότητας που συγκεντρώνει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας. Η Maëlle Brun (Μαέλ Μπριν) είναι η πρώτη βιογράφος της Μπριζίτ Μακρόν. Είναι διευθύντρια του εβδομαδιαίου περιοδικού Closer και συγγραφέας του βιβλίου George Cloοney, Une ambition secrète (εκδόσεις Moment).

To βιβλίο «Μπριζίτ Μακρόν – Η ασυμβίβαστη», της Maëlle Brun σε μετάφραση Χρύσας Μωυσίδου κυκλοφορεί  από τις εκδόσεις Κριτική.

Διαβάστε επίσης