ΒΙΒΛΙΟ – «Σολ Δίεση Μινόρε», της Μαρίας Βούλγαρη (Maria Voulgari)

Κυκλοφορεί η πρώτη Ποιητική Συλλογή της

Πρόκειται για δέκα αυτοβιογραφικά ποιήματα γεμάτα λυρισμό κι ευαισθησία, δέκα διαφορετικές στιγμές μιας ανθρώπινης ιστορίας χωρίς αναστολές και φόβους έκφρασης.

Η ιδιαιτερότητα της γραφής της αναμφισβήτητη. Η ποίησή της κυλάει όπως το αίμα στις φλέβες. Όλα τα ποιήματα της συλλογής έχουν ένα ιδιαίτερο χρώμα και μια αφήγηση χαρισματική. Ένα εξαιρετικό παιχνίδι λέξεων και εικόνων που σε ταξιδεύει. Λόγος και εικόνα μπλέκονται μεταξύ τους και δημιουργούν αριστουργήματα.

«Η ποίηση είναι μια αδιόρατη σιωπή που ταξιδεύει με έναν αινιγματικό τρόπο τα συναισθήματα και τις εικόνες που κυοφορούν οι σκέψεις», αναφέρει η ίδια η Maria Voulgari.

Η Maria Voulgari, εκτός από τη μουσική και το τραγούδι, ασχολείται από μικρή και με την ποίηση. Κάποια από τα ποιήματά της έχουν διακριθεί σε ελληνικούς και διεθνείς διαγωνισμούς και πολλά από αυτά έχουν φιλοξενηθεί σε λογοτεχνικούς ιστότοπους όπως το «Μεταξύ μας» και οι Apodyoptes όπου και αρθρογραφεί.

 

Στο διεθνές Φεστιβάλ InterArtia 2014, το ποίημά της «Αντικατοπτρισμός» κέρδισε το 1ο Βραβείο στην κατηγορία «Ποίηση». Ο «Αντικατοπτρισμός» έχει δημοσιευτεί στο site της «International Art Society».
Η πρώτη της Ποιητική Συλλογή με τίτλο «Σολ Δίεση Μινόρε» κυκλοφορεί σε ψηφιακή μορφή από την ηλεκτρονική πλατφόρμα εκδόσεων Issuu.

Διαβάστε επίσης