ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: «Μυστικά και… άλλες Αποκαλύψεις»

Για τον θρύλο του Ελληνικού Ποδοσφαίρου Μίμη Δομάζο στο Χαϊδάρι, αύριο Δευτέρα 26 Νοεμβρίου

Στον δήμο Χαϊδαρίου αυτήν τη φορά ταξιδεύει το βιβλίο του Μίμη Δομάζου, του θρύλου του ελληνικού ποδοσφαίρου, σε  μια παρουσίαση που θα συγκινήσει τον ποδοσφαιρόφιλο κόσμο και όχι μόνο.

Συγκεκριμένα, αύριο Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου, στις 7.00΄μ.μ., στη Στέγη Πολιτισμού Χαϊδαρίου (Κολοκοτρώνη 36), θα γίνει η παρουσίαση του λευκώματος «Μυστικά και… άλλες Αποκαλύψεις» για τον θρύλο του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, που η παρουσία του στα ελληνικά ποδοσφαιρικά δρώμενα έμεινε ανεξίτηλη και τιμητική για τη χώρα μας, μέσα από την πένα του Ξηντάρα Αριστείδη.

Και όπως αναφέρεται στο οπισθόφυλλο του λευκώματος: «Η πιο συγκινητική στιγμή στην τελετή έναρξης της Ολυμπιάδας της Αθήνας, καταγράφηκε μπροστά τα μάτια εκατομμυρίων ανθρώπων από όλο τον πλανήτη. Ήταν η στιγμή της συνάντησης δύο θρύλων του ελληνικού αθλητισμού, των δύο πιο δημοφιλών σπορ, του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ. Ο θρυλικός Νίκος Γκάλης, ο αθλητής που άνοιξε τον δρόμο για την ανάδειξη του ελληνικού μπάσκετ σε όλο τον κόσμο, παραδίδει την Ολυμπιακή δάδα στον Μίμη Δομάζο, τον άνθρωπο που συνδύασε το όνομά του με τη λέξη “ποδόσφαιρο” και ο οποίος υπήρξε ίνδαλμα για γενιές και γενιές νέων ποδοσφαιριστών. Οι δύο θρυλικοί αθλητές, θα μείνουν αθάνατοι στη μνήμη όλων των φιλάθλων, όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά και όλου του πλανήτη».

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα