Βλάχος για Ολυμπιακό και Εθνική :«Δύσκολο να αφήσεις ένα από τα δυο σου παιδιά…»

Στον Θοδωρή Βλάχο έπεσαν οι δημοσιογράφοι κατά την άφιξη της Εθνικής πόλο.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής καλείται να αποφασίσει μεταξύ Ολυμπιακού και Εθνικής ομάδας, μετά την πρόταση που του έγινε από την ΚΟΕ να αναλάβει αποκλειστικά το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, τουλάχιστον μέχρι το Παρίσι το 2024.

Ο Βλάχος τόνισε πως πρόκειται για μια πολύ δύσκολη απόφαση και πως όποια ομάδα και να αφήσει πίσω του, θα το κάνει με «μαύρη καρδιά».

«Μιλήσαμε σε πολύ καλό κλίμα με Γιαννόπουλο και Αφρουδάκη στο Τόκιο. Το συμβόλαιό μου λήγει τον Σεπτέμβριο. Είμαι ο μόνος προπονητής στον κόσμο που ανανεώνει κάθε χρόνο το συμβόλαιό του. Μου έκαναν μια πρόταση. Για να είμαι ειλικρινής, εγώ είμαι προπονητής μέχρι τώρα στις δύο κορυφαίες ομάδες του κόσμου. Ο Ολυμπιακός κορυφαία στην Ευρώπη και η Ελλάδα στον κόσμο» είπε αρχικά ο Βλάχος και πρόσθεσε:

«Το δίλλημα αυτό που μου έχει μπει πρέπει να το δεχτώ και δεν θα ήθελα να μπω σε αυτό το δίλλημα, αλλά από την στιγμή που μπαίνω είναι πολύ δύσκολη η απόφαση. Δεν είναι θέμα ούτε χρημάτων, ούτε συμβολαίων. Οσοι με γνωρίζουν ξέρουν ότι αυτό δεν το έκανα για τα χρήματα (κοουτσάρισμα της εθνικής ομάδας). Είναι σαν να σου λένε ότι έχεις δύο παιδιά και άφησε το ένα πίσω από την πόρτα. Είναι δύσκολη η απόφασή μου και δεν ξέρω τι θα κάνω. Είναι κάτι που δεν με αφήνει να χαρώ πάρα πολύ την μεγάλη διάκριση. Ότι και να αποφασίσω, όποια ομάδα και να αφήσω, θα το κάνω με μαυρισμένη ψυχή. Είναι κάτι που δεν το ήθελα. Ετσι όπως φτάσαμε, είναι δύσκολο να αφήσεις ένα από τα δύο παιδιά σου».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα