Βλέπει Αστέρα ο Καραγκούνης

Ο νέος δ/ντής ποδοσφαίρου της Εθνικής, Γιώργος Καραγκούνης, θα παρακολουθήσει δια ζώσης το ματς του Αστέρα με τον Ολυμπιακό για παίκτες κυρίως των γηπεδούχων.

Η πορεία του Αστέρα δεν περνά απαρατήρητη από τους ανθρώπους της Εθνικής Ελλάδας.

Άλλωστε στην ομάδα υπάρχουν ποδοσφαιριστές οι οποίοι βρίσκονται εδώ και καιρό στο στόχαστρο του Ρανιέρι και των συνεργατών του. Οι Κουρμπέλης και Ζησόπουλος ήταν δύο από αυτούς.

Ο πρώτος τραυματίστηκε κι έμεινε πίσω, ο δεύτερος εξακολουθεί να είναι στο μυαλό του Ιταλού τεχνικού. Σε αυτό έχει “σφηνωθεί” το τελευταίο διάστημα και ο Γιάννης Γιαννιώτας.  Άλλωστε, ο Ρανιέρι είχε ταξιδέψει στην Κατερίνη και είδε από κοντά τον αγώνα με την Πολωνία όπου ο επιθετικός των Αρκάδων σκόραρε δύο φορές πραγματοποιώντας εντυπωσιακή εμφάνιση.

Έκτοτε το επιτελείο της Εθνικής παρακολουθεί στενά τον Γιάννη Γιαννιώτα, αλλά και όλους τους Έλληνες των Αρκάδων οι οποίοι συμμετέχουν στην πορεία των κιτρινομπλέ σε Ελλάδα και Ευρώπη. Σε αυτό το πλαίσιο θα βρεθεί στην Τρίπολη το Σάββατο ο Γιώργος Καραγκούνης, οποίος θα έχει στραμμένο το βλέμμα του κυρίως σε ποδοσφαιριστές του Αστέρα Τρίπολης.

Η παρουσία του διευθυντή ποδοσφαίρου της Εθνικής ομάδας στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”, δεν αποκλείεται να σηματοδοτήσει και την κλήση ποδοσφαιριστή των Αρκάδων στις επιλογές του Κλαούντιο Ρανιέρι για τις αναμετρήσεις με Νησιά Φερόε και Σερβία (φιλικό).

Διαβάστε επίσης