Βόλος: Εγκαινιάζει το νέο πούλμαν (pics)

“Καλοτάξιδο” εύχονται οι φίλοι του Βόλου για το νέο πούλμαν της ομάδας, που εγκαινιάζεται για το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ένα ανακαινισμένο και εκσυγχρονισμένο πούλμαν σαν… καινούργιο, στο οποίο επιβιβάστηκε πρώτη φορά η ομάδα του Βόλου για να μεταβεί στην Αθήνα και το ματς με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
«Το πρώτο του ταξίδι με τα χρώματα του Βόλου, θα κάνει σήμερα το νέο πούλμαν της ομάδας.

Το νέο ιδιόκτητο πούλμαν του Βόλου, ανακαινίστηκε πλήρως στο εσωτερικό του, ενώ «ντύθηκε» στα χρώματα της ομάδας και πλέον είναι έτοιμο για πολλά ταξίδια αρχής γενομένης από το σημερινό με προορισμό την Αθήνα, όπου αύριο ο Βόλος θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στο γήπεδο της Ριζούπολης.

Οι παίκτες του Βόλου είχαν την ευκαιρία να “ξεναγηθούν” στο νέο υπερσύγχρονο πούλμαν της ομάδας, το οποίο διαθέτει μεταξύ άλλων τραπεζάκια, οθόνες τηλεόρασης, DVD, wi-fi, ενώ τα ολοκαίνουργια καθίσματα σε μπλε και κόκκινο χρώμα είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να προσφέρουν την απαιτούμενη άνεση που χρειάζονται οι ποδοσφαιριστές.

Χαρακτηριστικές είναι οι φωτογραφίες τόσο από το εξωτερικό, όσο και από το εσωτερικό του νέου ιδιόκτητου πούλμαν του Βόλου»

 

 

Διαβάστε επίσης