Βόλος: Έστελνε γυμνές του φωτογραφίες σε επτά ανήλικους ο φροντιστής της ομάδας

Στην Εισαγγελία Βόλου παραδόθηκε η δικογραφία που σχηματίστηκε εναντίον του 30χρονου φροντιστή ποδοσφαιρικής ακαδημίας, ο οποίος έστελνε φωτογραφίες με άσεμνο περιεχόμενο σε ανήλικους αθλητές μέσω κοινωνικών δικτύων και sms.

Σύμφωνα με το TheNewspaper.gr η δράση του 30χρονου, ο οποίος απομακρύνθηκε από την ποδοσφαιρική ακαδημία, ξεκίνησε την περίοδο της καραντίνας, όταν απέστειλε φωτογραφίες με τον ίδιο να είναι γυμνός σε 15χρονο μαθητή.

Ο μικρός αθλητής ενημέρωσε τους γονείς του, οι οποίοι έκαναν τη σχετική καταγγελία στους παράγοντες της ομάδας, και ο φροντιστής παύθηκε αμέσως από τα καθήκοντά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη δικογραφία υπάρχουν επτά μαρτυρίες ανηλίκων που έλαβαν το εν λόγω περιεχόμενο, ενώ οι καταθέσεις έγιναν με την παρουσία παιδοψυχιάτρου, καθώς ο χειρισμός ενός τέτοιου ζητήματος είναι ιδιαίτερα λεπτός.

Nα σημειωθεί ότι οι καταγγελίες που έγιναν είναι πάνω από δέκα, αλλά κάποιοι γονείς δε θέλησαν να καταθέσουν επισήμως και να προχωρήσουν σε δικαστικό επίπεδο την υπόθεση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα