Βόλος FC;

Και το όνομα της ομάδας, « Βόλος FC». Έντονες διεργασίες, παρατηρούνται το τελευταίο διάστημα, στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του Βόλου.

Τα τεράστια οικονομικά προβλήματα, της Νίκης Βόλου και του Ολυμπιακού, αποτελούν εμπόδιο, στην δημιουργία μια μεγάλης ομάδας που θα μπορέσει αγωνίζεται στην SuperLeague, με αξιώσεις. Επιθυμία όλων στον Βόλο, είναι η δημιουργία, μιας ομάδας που θα μπορεί να πρωταγωνιστεί στην μεγάλη κατηγορία, να συμμετέχει στα ευρωπαϊκά κύπελλα.

Το θέμα βέβαια δεν είναι εύκολο. Κολλάει σε σημαντικές λεπτομέρειες, που ως τώρα αποτέλεσαν τροχοπέδη, σε σχέδια που ήθελαν, την ένωση του Ολυμπιακού Βόλου και της Νίκης Βόλου. Οι οπαδοί και δη οι οργανωμένοι δεν ήθελαν, ούτε να ακούνε για ένωση με τον ….μεγάλο αντίπαλο. Η πόλη του Βόλου, είναι χωρισμένη στα ..δυο. Κόκκινο πανί, είναι ο Ολυμπιακός για την Νίκη και αντίστροφα η Νίκη για τον Ολυμπιακό.

Αυτή την περίοδο, φαίνεται ότι κάτι σημαντικό προετοιμάζεται στον Βόλο. Δεν το φωνάζουν, αλλά στο παρασκήνιο δουλεύετε η  δημιουργία, μιας «ενιαίας» ομάδας.  Οι δύο ομάδες της πόλης, έχουν τεράστια οικονομικά προβλήματα. Η Νίκη είναι ακέφαλη, με την αποχώρηση του Πάτση. Κανείς δεν ξέρει τι ξημερώνει στην ιστορική ομάδα της Νίκης. Προπονητές και ποδοσφαιριστές, δεν γνωρίζουν ποια θα είναι η επόμενη μέρα στην Νίκη. Ο υποβιβασμός στην Γ Εθνική, είναι η πιο πιθανή λύση. Μπορεί τα χρέη, να διαγραφούν, αλλά είναι ένα πισωγύρισμα για την Νίκη. Τα χρέη στην ομάδα του Ολυμπιακού τεράστια. Τα χρέη του Ολυμπιακού προς την εφορία, ξεπερνάνε στα 700.000 ευρώ.

Οι πρώτες κινήσεις…

Με αυτά τα δεδομένα, είναι αδύνατο, οι δύο ομάδες, της πόλης να πρωταγωνιστούν, όχι μόνο στην SuperLeague, αλλά και στην FootballLeague.  Έτσι λοιπόν, στο παρασκήνιο, παρατηρούνται διεργασίες, που θέλουν μια ενιαίας ομάδας με την ονομασία Βόλος. Επειδή το ζήτημα είναι λεπτό ψάχνουν να βρουν τον ομαλό τρόπο, στην δημιουργία, μιας ενιαίας ομάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα χρώματα, της νέας ομάδας, θα είναι τρία. Το κόκκινο, το μπλε και το άσπρο. Θα είναι σαν λέμε τα χρώματα της Νίκης και του Ολυμπιακού. Το σήμα της, θα είναι μάλλον  το Β .   Η έδρα της ομάδας θα είναι το Πανθεσσαλικό.

Οι εξελίξεις, θα είναι ραγδαίες και άμεσες. Τις επόμενες μέρες, αναμένονται οι πρώτες κινήσεις. Μάλιστα, ήδη έχουν κατοχυρώσει και  τον χώρο της στο διαδίκτυο.(www.volosfc.gr).

Φέρεται μάλιστα να έχουν βρεθεί και οι επιχειρηματίες που θα ηγηθούν, αυτής της νέας προσπάθειας. Σύντομα, αρκετά σύντομα, θα γίνουν και επίσημα γνωστά τα πρώτα βήματα!

Διαβάστε επίσης