Βόλος – Τι είπε στην κατάθεσή του για τον γιατρό ο άντρας που έχασε τη γυναίκα του από κορωνοϊό

Να αποδοθεί δικαιοσύνη για να σταματήσει τη δράση του αυτός ο άνθρωπος ζήτησε ο σύζυγος της 60χρονης

«Να αποδοθεί δικαιοσύνη για να σταματήσει τη δράση του αυτός ο άνθρωπος για να μην πάνε χαμένοι και άλλοι» ζήτησε σήμερα ο άντρας που έχασε τη 60χρονη σύζυγό του από επιπλοκές του κορωνοϊού.

Ο ίδιος κατέθετε σήμερα για 3,5 και πλέον ώρες στην Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, όπου είχε κληθεί στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που ζήτησε ο εισαγγελέας για να διερευνηθεί η δράση του γιατρού που ήταν ανεμβολίαστος και κρατούσε τους ασθενείς από κορωνοϊό στο σπίτι τους, δίνοντάς τους συνταγές για φάρμακα που δεν είχαν καμία σχέση με αντιμετώπιση του κορωνοϊού, όπως μεταφέρει η ertnews.

Σύμφωνα με τον ίδιο ο θεράπων γιατρός συμβούλευε τη σύζυγό του και τον ίδιο να μην πάνε στο νοσοκομείο με αποτέλεσμα να επιδεινωθεί η κατάστασή της και να καταλήξει καθώς όταν μετέβη στο νοσοκομείο, η κατάστασή της ήταν πλέον μη αναστρέψιμη.

Ψάχνουν και για άλλα θύματα του γιατρού

Η εισαγγελία ερευνά το ενδεχόμενο θανατηφόρας έκθεσης της άτυχης 60χρονης η οποία επισύρει μέχρι και 10 έτη κάθειρξης καθώς και έκθεση για το σύζυγό της, καθώς νοσηλεύτηκε και ο ίδιος λόγω του κορωνοϊού για περίπου 20 μέρες.

Επίσης, θα ερευνηθεί αν υπάρχουν και άλλοι ασθενείς που λάμβαναν συμβουλές ή «ιατρικές συνταγές» του ίδιου γιατρού.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα