Βόλος: «Το ποδόσφαιρο είναι πλέον έτοιμο να αποβάλλει σαν περίττωμα τον διάσημο κοντό»

Μπορεί το ελληνικό ποδόσφαιρο να μην διασκεδάζει τόσο στους αγωνιστικούς χώρους τους φιλάθλους, αλλά έξω απ’ αυτούς με ανακοινώσεις που γράφουν ιστορία, πιστοποιεί την ιδιαιτερότητά του.

Αυτή τη φορά ο Βόλος του Αχιλλέα Μπέου εξαπολύει επίθεση, στην οποία ναι μεν δεν κατονομάζει τον αποδέκτη, αλλά με βάση τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες κάπου πάει το μυαλό όλων σε γνωστό ποινοικολόγο

Η ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος στην επιθετική της ανακοίνωση αναφέρει:

«Δεν τον πάνε φαίνεται οι πλανήτες τον διάσημο κοντό του ελληνικού ποδοσφαίρου, που πλέον εκτός από τους αγωνιστικούς χώρους “τρώει” και κόκκινες κάρτες από τηλεοπτικές εκπομπές και μάλιστα από κυρίες που δεν φαίνεται να εκτιμούν τα προσόντα του ως τέως «μοντελοπνίχτη»!

Έχει συνεπώς μια εξήγηση η αλλόκοτη κατά τα λοιπά συμπεριφορά του να ξεσπάει δεξιά και αριστερά με τον γνωστό ανερμάτιστο κι ασυνάρτητο τρόπο αναζητώντας διέξοδο στα προσωπικά του αδιέξοδα. Και πάντα βέβαια υπάρχει η γνωστή του υστεροβουλία και ιδιοτέλεια που τον οδηγούν να υπηρετεί κατά καιρούς διάφορους αφεντάδες.

Ας συνεχίσει να το κάνει όσο προλαβαίνει γιατί το ίδιο το ποδόσφαιρο είναι πλέον έτοιμο να τον αποβάλλει σαν περίττωμα, καθώς τα ξεπερασμένα και αφόρητα μονότονα, πια, καμώματά του, δεν γίνονται ανεκτά.

Σε ό,τι μας αφορά και επειδή τα όσα στα παραληρήματά του μας καταλογίζει είναι απλά αποκυήματα μιας νοσηρής εμμονής του δεν θα μπούμε στον κόπο να απαντήσουμε. Άλλωστε τι να πούμε σε έναν άνθρωπο που είναι παγκοίνως γνωστό ότι άλλα καταθέτει στον Εισαγγελέα Ποινικής δίωξης, άλλα καταθέτει στην τακτική ανάκριση και άλλα καταθέτει ενώπιον του ακροατηρίου για τα ίδια ακριβώς πράγματα; Κρίμα είναι, χρειάζεται λίγη στοργή…».

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα