Βόμβα: Μείον 10β. στην ΑΕΚ, ισόβιος αποκλεισμός Μελισσανίδη, “στημένη υπόθεση” λένε στην Ένωση

Εισήγηση – «βόμβα» γι αφαίρεση 10 βαθμών από την ΑΕΚ και ισόβιο αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο στον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον Γιάννη Παπαδόπουλο έγινε στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ! Η υπόθεση αφορά τις καταγγελίες για «αλλοίωση» των εκλογών της ΕΠΣ Καρδίτσας.

Εκτός από τους Μελισσανίδη και Γιάννη Παπαδόπουλο, η πρόταση για ισόβιο αποκλεισμό γίνεται και για τον πρόεδρο της ΕΠΣ Αχαϊας Άγγελο Δανιήλ.

Η καταγγελία έγινε από ένα σωματείο «Σύλλογος Φιλάθλων Πολιτών Καρδίτσας», εν΄΄ώ υπάρχουν και καταγγελίες γι’ ανάμειξη σε άλλες δέκα ΕΠΣ. Στην ΑΕΚ μίλησαν από την πρώτη στιγμή για «κατασκευασμένη υπόθεση», η οποία είχε στηθεί πριν από τις εκλογές της ΕΠΟ.

Κατά πληροφορίες, η ΑΕΚ μπορεί να στραφεί κατά της Επιτροπής Δεοντολογίας, για «παραβίαση της εμπιστευτικότητας», γιατί η πληροφορία διέρρευσε σε Μέσα που ελέγχονται από «μεγάλο» αντίπαλο…

Στην ΑΕΚ υποστηρίζουν, ακόμα, ότι η αφαίρεση δέκα βαθμών δεν προβλέπεται από πουθενά. Κι όπως έλεγαν στην ΑΕΚ, θα βγούμε στην αντεπίθεση και θα καταγγελθούν οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί στην ελληνική δικαιοσύνη».

Η υπόθεση αναμένεται να πάει στο δικαστική τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας για ν’ αποφασιστούν τα περαιτέρω, αν δηλαδή θα γίνει η παραπομπή, αφού πρώτα εξεταστούν τα υπομνήματα.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα