ΒΟΜΒΑ: Ο Μαρινάκης άρπαξε τη Νικολούλη από τον Βαρδινογιάννη

Έσκασε τηλεοπτική βόμβα. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης άρπαξε από την οικογένεια Βαρδινογιάννη την Αγγελική Νικολούλη και από τη νέα τηλεοπτική σεζόν το «Φως στο τούνελ» θα μεταδίδεται από τη συχνότητα του MEGA.

Η πετυχημένη εκπομπή έρευνας μεταδιδόταν για πολλά χρόνια από τον ALPHA, όμως ήλθε η μεγάλη ανατροπή. Οι δύο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια και απομένουν οι υπογραφές της επισημοποίησης της «μετακόμισης» της Αγγελικής Νικολούλη και της εκπομπής «Φως στο τούνελ» στο MEGA.

Όπως παρουσιάζεται από την Αγγελική Νικολούλη:

«Στη ζωντανή πολύωρη εκπομπή, αναζητούμε συνανθρώπους μας που έχουν χαθεί κάτω από περίεργες συνθήκες και υπάρχουν σχετικές δηλώσεις εξαφάνισης στις Αστυνομικές Αρχές. Έμφαση δίνουμε στις εξαφανίσεις παιδιών και ανήμπορων γερόντων.

Η εμπειρία της πολύχρονης εκπομπής και κυρίως η μεθοδική και επίμονη έρευνά μας, δείχνουν ότι αρκετές υποθέσεις που παρουσιάζονται σαν απλές εξαφανίσεις, είναι σκηνοθετημένα εγκλήματα.

Το “Τούνελ” βοήθησε σημαντικά και άνοιξε το δρόμο για την εξιχνίαση είκοσι έξι δολοφονιών.

Παράλληλα με μεθοδική έρευνα άναψε το φως της δολοφονίας σε δεκάδες άλλες υποθέσεις που παραμένουν ξεχασμένες στα συρτάρια των Αρχών. Στις ηλεκτρονικές μας σελίδες θα βρείτε συνανθρώπους μας που χάθηκαν σε συγκεκριμένες χρονολογίες. Σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε αν γνωρίζετε κάτι γι αυτούς.

Με τη βοήθεια των τηλεθεατών έχουν βρεθεί  περισσότερα από 1650 άτομα σε περίπου 857 εκπομπές».

Η εκπομπή έρευνας και αναζήτησης έχει βραβευτεί από κοινωνικούς φορείς, την Ευρωπαϊκή Ένωση και κατέχει σημαντική θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα