Βόμβα: Πρόταση από τις ΗΠΑ στον Αλαφούζο ομογενών να πάρουν τον Παναθηναϊκό

Βόμβα έσκασε από τις ΗΠΑ για τον Παναθηναϊκό, καθώς η ιστοσελίδα της Ομογένειας «greeknewsonline.com», αποκαλύπτει ότι επιχειρηματικό κονσόρτσιουμ εξέφρασε επίσημο ενδιαφέρον προς τον Γιάννη Αλαφούζο ν’ αγοράσει τις μετοχές της ΠΑΕ, αλλά αυτός αρνήθηκε!!!

Χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα αναφέρεται ότι:

«Δημόσια, ο μεγαλομέτοχος της πράσινης ΠΑΕ  δηλώνει μετά το φιάσκο του Ταϋλανδέζου πως κανείς δεν ενδιαφέρεται να αγοράσει την ομάδα. Ουδέν ψευδέστερον. Όπως και τότε, έτσι και τώρα, υπάρχει συγκροτημένη ομάδα Ελληνοαμερικανών επιχειρηματιών, με αγάπη στον Παναθηναϊκό, που διατηρούν αμείωτο το ενδιαφέρον για την αγορά της ομάδας. Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η Greek News, το ενδιαφέρον εκφράστηκε επίσημα, με επιστολή ομογενούς, προς τον Γιάννη Αλαφούζο, στις 18 Σεπτεμβρίου, σε συνέχεια ανταλλαγής τηλεφωνημάτων και sms του εκπροσώπου του, με άτομο της απόλυτης εμπιστοσύνης του μεγαλομέτοχου.

Μια εβδομάδα μετά την επιστολή κι ενώ θα έπρεπε να δοθούν τα στοιχεία για τα οικονομικά της ΠΑΕ, από την πλευρά Αλαφούζου ενημερώνονται ότι δεν ενδιαφέρεται να παραχωρήσει το πλειοψηφικό ποσοστό της ομάδας.

Καιρός να ξεκαθαρίσει δημόσια ο Γιάννης Αλαφούζος αν προτίθεται να συνεχίσει τα πειράματα με την ομάδα, ή αν θα πράξει αυτό που έλεγε ότι επιθυμούσε πάντα, να βρει σωστούς ανθρώπους να την πουλήσει. Εκτός κι αν όλο αυτό είναι ένα τεράστιο δούλεμα. Και τότε, το ΣΚΑΕΙ ή δεν ΣΚΑΕΙ θα το φωνάζουν όχι για το σταθμό του Αλαφούζου, αλλά για τον Παναθηναϊκό».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα